İSTANBUL KART İLE A101'DEN ALIŞVERİŞ YAPABİLEN VAR MI?
6 ay önce faaliyete girmiş sistem fakat dün sorduğumda cama afiş asmalarına rağmen çalışanlar bizim bilgimiz yok dedi. Var mı aranızda deneyimleyen?
Bir de bu sistem nasıl işliyor çekim temassız olarak mı yapılıyor banka kartı gibi bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Turkcell online faturalı hat başvurusu
Bildiğiniz gibi Turkcell online olarak hat siparişi alıyor. Turkcell hesabım üzerinden faturalı data hat başvurusu yapacağım hat kapıya geldiğinde herhangi bir ücret istiyorlar mı? Daha önce internet üzerinden hat başvurusu yapan olduysa yanıt verirse sevinirim. Faturasız hat 100 liraydı en son, faturalı ücretsiz diye biliyorum fakat son zamanlarda her şeye zam geldi emin olmak istediğim için konu açma gereği duydum.
Bir de hat geldiği zaman ekstra bir şey talep ediyorlar mı yoksa kargo gibi imza atıp hattı teslim mi alıyoruz aydınlatırsanız memnun olurum.
İŞE GİRİŞ İÇİN SAĞLIK RAPORU ÜCRETİ
1 temmuz 2020den itibaren aile hekimlerinin rapor vermesi yasaklanmış. Gittiklerim özel hastanelere yönlendirdi fakat özelde ücret 200-300 arasıymış.
OSGB'lerde de ücretli mi arkadaşlar bu zımbırtı veya ücretsiz ya da makul bi fiyata halledebileceğim bi yer var mı?
Bir de acaba iş yeri hekimleri de ücret alıyor mu?
Mac engelleme hk. Yardım
Mac adresi engelleme acil yardım!!!
|
|
Ücret karşılığı Gruba kod basacak adam aranır
|
Frisby x7 Mouse Makrosu Hk.
|
Frisby x7 Mouse Makro Hk.
|
TAŞINABİLİR MODEM HK.
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.767 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware