3 aractan hangisi butce 300
merhaba arkadaslar. 7 yillik uyeligimin ilk 4 yili 2011 titanium manuel focus, son 3 yili 2016 style octavia manuel ile geçti. Aracimi yenilemek istiyorum belki de hayatim boyunca bir daha yenileyemeyecegim. size 3 araba icin fikir danismak istiyorum.
Olmazsa olmaz 3 kriterim var. 1 arac d segmenti olacak. 2 manuel olacak. 3 2018 ve ustu olacak
haftalar suren aramalarim sonucunda ( sw passat veya superb bulamadim)
1. 2018 ambition kodiaq tsi manuel 125 hp 35 binde ( hiz sabitleme anahtarsiz calistirma dijital klima far yagmur sensoru) hatasiz boyasiz
2. 2018 ama 2019 cikisli comfortline passat tdi manuel 120 hp 35 binde ( hiz sabitleme anahtarsiz calistirma dijital klima far yagmur sensoru) hatasiz boyasiz
3. 2020 comfort superb tsi manuel 150 hp 6 binde ( hiz sabitleme anahtarsiz calistirma MANUEL KLIMA far yagmur sensoru) hatasiz boyasiz
ne önerirsiniz ve neden? cumartesi alacam nasipse
arkadaslar 2016 hatasiz dizel full manuel octaviam var 77 binde. aldigimdan beri 5 kere bakim yaptirdim harici en ufak bir masraf olmadi cok begenerek severek biniyorum. Fakat 5 yasina geldi ve seneye 6 yasinda 100 binde olacak. uste en az 100 150 bin arasi ekleyerek ayni ayarda sifir arac alabiliyorum, beni aşıyor
Fakat bugun fiatin onunden gecerken bi girim egealara bakim dedim. 2021 lounge paket 1.6 dizel manuel stationwagon egeaya 232 bin dediler liste fiyati 290. Aracimi 210a satsam mesela uste 25 koyup 2021 sifir dizel manuel sw arac alabiliyorum. anahtarsiz giris calistirma kablosuz sarz serit takip kor nokta led far stop baya dolu. asiri kararsizim boyle birsey yapmaya deger mi yapmali miyim. yaz sonunda 300 bin olursa bu arac cok uzulurum olacak gibi de onerilerinizi bekliyorum
not stationwagon ve manuel istiyorum iki cocukluyum bi de.
volvo kalitesi (kaza degil)
sifir araclar geliyor
skoda da zamdna nasibi aldi.
|
|
65 yas yolculuk
|
bir yakit tuketi mi de octaviadan
|
superb yardim
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.213
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.301 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.358 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası