Dota Satılık Immortal Hesap
10.600 behavior
6300mmr
aktif dotaplus mevcut
310 maç / 26 level
İlk mail ile verilecek, 5$ market kilidi duruyor hala sorun yaşamazsınız.
Rus sitelerindeki kalitesiz hesaplar değildir, el ile kasılmıştır, illegal bir yöntem kullanılmadı.
fiyat 3800 tl
farklı hesaplar için ulaşabilirsiniz.
dota divine hesap
dota divine 3 hesap
SATILDI
fiyat ve varsa mmr ile dönüş yapın
Dota beni niye oyundan atiyor?
Merhaba, karakter seçim kısmında supportlar pickledikten sonra disconnect atıyor ne kadar reconnect desemde bağlanmıyor. Bu yüzden ilk ben pickliyorum xD Arada yetişemiyorum oyundan atıyor abondon sayıyor. 2 hesap çöp oldu behavior 3k ya düştü. Bu sorun tek bende mi var ne yapıcam anlamadım? Dota benle kafa buluyor sanırım
+1k postu olan arkadaslar var mi?
çözüldü
dota 2 3.5k civari hesap 120 tl
profil: https://www.dotabuff.com/players/1183451357/matches#
bayadir oynamiyorum ihtiyacim oldugu icin satiliktir pazarlik yoktur.
100 saat unlock yapabilecek?
halledildi
archon 5 satilik hesap
sanirim 2 yillik hesap, boost degildir, cheat kullanilmadi. Oyuna ara vermek istedigimden satiliktir. 3k mmr
Knight oynuyorsaniz ondada belli seviyede hesap var. 10 tl steam bakiye vardir.
fiyat 125tl
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu belirteyim oyunu w3 den beri biliyorum. Çok sık oynamasamda son 2 senedir oynuyorum ve arada oynu bıraktığım oluyor şuan oynu sildiğim gibi.
1 ay önce oynu yükledim 10 oyundan 7-8 win alıyorum, hiç oyun kaybetmezken mmr 2k olunca artık oyun kazanamamaya başladım. Bunu valvenin daha çok oynamam için bilerek yaptığını düşünüyorum. Bana 7-8 tane feeder oyuncu atamış her oynadıgım oyuna 1-2 tanesini veriyor. ve 2 kya oyun kaybetmeden gelen ben 10-15 el birden arada 1 tane sansa dahi oyun kazanamadan veriyorum. Bunu tamamen algoritmaya baglıyorum. cunku oynadıgım macları bakıyorum her oynadıgım oyunda tek ıyı oynayan benım benım scorum 15-5 10-4 vs gıbı ama dıgerlerı 0-12 2-7 bu tarz yani. Bide dedigim gibi bana atadıgı adamlarla sürekli oyun oynadıgım ıcın adamlara fena sovuyorum ve kıllık yapıyorlar tabı daha hıcbırsey olmadan gıbı ncyı wardlıyor agzımı acmadıgım oyunda! 1hp bıraktıgım adama supportlar gelıp ufleyıp ks yapıyorlar jungleda bana yapısıyorlar vs. bunu 2k mmrda yasadım sadece yanı onun oncesınde gayet zevk alıyorum oyundan :D Sonuc olarak oynu sildim ve uzun sure oynamıcam, bırdaha başlarsam eğer 8-10 k bır hesap alıp oyle oynamayı düşünüyorum.
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, içimi dökmek istedim ve varsa yaşadığınız benzer olay bilmek isterim. Iyı forumlar.
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.394 (Bu ay: 425)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Defense of the Ancients