Yeni bir taşınabilir bilgisayar alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum .Şimdiden teşekkürler. Aradığım özellikleri;
-Mümkün olduğunca az sesli olması. Bilgisayar sürekli açık kalıyor, ve ben gün boyunca piyasaları, bitcoin , haberleri takip ediyorum. Discord,telegram ,whatsappweb gün boyu açık kalıyor. İnternette ise 3-4 tane pencerede 8-10 sekme sürekli açık duruyor. Bu sekmeler arasında kesintisiz geçiş ve işlem yapmak istediğimde pürüzsüz olsun. Eski bilgisayarımda sürekli çalışan fan sesi beynimi deliyor artık. İnternet üzerinde bu işlemleri yaparken yüksek fan sesi duymak istemiyorum. Bari fan arada bi çalışsın :D
-Arada sıkıldığımda 1-2 saat oyunda oynamak istiyorum. Öyle oyunlardan çok bir performans beklentim yok benim sıkıntımı alsın yeter :D oyun oynarken fan yüksek sesli çalışabilir o kadarda olsun.
-fiyat hakkında pek bir bilgim yok 10-15k arası özelliklerine göre verebilirim.
-mac al diyenler olacak, ekranı küçük, büyük ekranlılarıda çok pahalı.
Plastiklerini bile 2 tanesi bu fiyata alamayabilirsiniz. Fiyat çok cazip ve ürün kaliteli. bu fiyata kaçırmayın.
Sudocrem Bebek Bakım Kremi 125 gr 19.89TL
Bebeği olanlar veya olacaklar için müthiş fiyat. Geçen senelerde bile bu fiyata görmedim.
https://www.hepsiburada.com/sudocrem-bebek-bakim-kremi-125-gr-p-AILECEV4007?magaza=Hepsiburada
vlc player da rtsp ile oynatma problemi
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.365 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 322 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar