Satılık Buff Bakiyesi (11300 Yuan Var)
Arkadaşlar selamlar. Ankara içi yüz yüze alışveriş şeklinde olacak şekilde Buff bakiyesi satılıktır. Toplam 11300 Çin Yuan bulunmakta. (Ankara'daki polis arkadaşım adına ilan açıyorum. Bakiye kendisinin, alışveriş kendisi ile yapılacak.)
Arkadaşlar, 5-6 gün evvel 20000 TL'ye i5 12400f/16 Ram/Rtx 4060 Ti/500Gb Ssd/650W Bronze kasa ve güç kaynaklı sistem aldık. Sistem henüz kargoya verilmedi.
Soru şu; bu aldığımız sistemi iptal edip başlıkta belirttiğim sistemi almak daha mı mantıklı olur?
Başlıkta topladığım sistem;
Fiyat;21.026,91 TL(Kdv Dahil)
Arkadaşlar bu sistem bu fiyata iyi midir? Hazır sistemi biraz özelleştirip ekledim.
Arkadaşlar, selamlar. Başlıktaki kart hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Ne YouTube üzerinde ne de herhangi bir platform üzerinde incelemesine rast gelmedim. Şu an ki 15000 TL fiyatı ile epey uygun gözüküyor(HB %5 indirim + kupon ile). Yalnız kart çif fanlı model olup, soğutma bloklarını gözüm pek tutmadı. Özellik soğutma ve cw ile ilgili sorunlar yaşar mıyım diye iki gündür düşünüyorum.
Buna ek olarak; yeni bir sistem toplama dönemindeyim. Sistemi HB üzerinden almam gerekiyor. Buna nazaran aşağıdaki gibi bir sistem oluşturdum. Konu ile ilgili fikir beyanlarınızı alırım.
İşlemci: i5-13400F
Anakart: MSI Pro H610M-E DDR5
Ram: Patriot Viper Elite 5 5600Mhz CL38 DDR5 16Gbx2(Toplam 32Gb Ram)
Ekran Kartı: Sapphire Pulse Gaming RX 7800 XT 16GB (Çift fan)
SSD: Hi-Level GMR3500HS 1Tb M2 Pcie Gn.3 Heatsink Ssd (Ssdyi değiştirebilirim, kafam karışık)
Kasa: Archon Flare x6 Mesh 6 Fan Kasa
PSU: Deepcool PF750 750W 80+ (Tek 12V ile 62A)
Toplam: 32702,5 TL yapıyor.
Satılık CSgo eşyası;
StatTrak™ AK-47 | Asiimov FT - Görevde Kullanılmış. Üzerinde 450 TL'lik çıkartma mevcut. Pazar fiyatı ortalama 2000 TL bandında. Ama değişken. Bazen 1900, bazen 1750 TL gibi de koyan olabiliyor.
Satış fiyatı: 1500 TL.
Ödeme sonrası takas ile gönderilir. Takas yasağı yoktur.
Ödeme; Enpara
Referanslar için; profilimden dükkana bakabilirsiniz.
İki sistemden hangisi seçilmelidir?
|
Çözülmüştür Silinebilir.
|
|
|
Meslek: Teknisyen, Özel Güvenlik Görevlisi
İlgi Alanları: Teknoloji, Kablolama, Tenis,Basketbol,Sosyal platform,Macromedia,Yamaç Paraşütü,Muzik
"İnsanlar kendi yapamadıkları şeyler için senin de yapamayacağını söylerler." |
Referanslar Ve Diğer Ürünler İçin; Tıklayın |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.336
İkinci El Bölümü Mesajları: 241
Konularının görüntülenme sayısı: 141.230 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.295 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware