Samsung Galaxy M14 (15w, type-c) telefon için şarj aleti alınacaktır. Teşekkürler.
Merhabalar yeni bir abonelik oluşturacağım. Kütahya'nın bir ilçesinde yaşamaktayım. Aslında kotasız 4g internet düşünmekteydim fakat sanırım iyi bir tarife bulamadım. (Örneğin; Vodafone 4g, sabah 25Mbps, akşam-gece 5Mbps 250Tl bir paket görünüyor.) Diğer sabit internet seçeneklerinden hangisi en avantajlı olur?
Not: Evde şuan sabit telefon mevcut değil, modem mevcut değil fakat ayrıca alınabilir
Teşekkürler...
Akım koruma ve uzatma kablosu önerisi
Merhabalar. Akım koruma ve çoklayıcılı uzatma kablosu alacağım. 5'li çoklayıcı ve 1.5m kablo boyu yeterli gelecektir. Bilgisayar, monitör gibi cihazlar takılacaktır. Teşekkürler.
775 pin ddr3 anakart önerisi
Merhabalar.
Bir sistem toplamak için diğer tüm parçalar mevcut. Sıfır ve faturalı olması tercihimdir.
Esonic G41CPL bu ürün 360tl civarı. Alınabilecek daha iyisi var mı? Teşekkürler.
Esonic G41CPL bu ürün 356tlye alındı.
Hdmi-Dp kablo önerisi
Merhabalar. Boyu 2-3m arası olabilir. Daha önce bu tarz ürünlerde Dark markasını biliyorum, uygun fiyatlı olarak. Önerir misiniz veya başka bir marka mı almalıyım? Ayrıca elimde hdmi-hdmi kablo mevcut, yalnızca dönüştürücü de alabilirim.(1080p 60Hz, lg 32mn58hm, rx 5500xt)
Teşekkürler.
Silinebilir
...
Silinebilir
Edit:
Silinebilir, alındı
Klavye önerisi
Merhabalar.
Mevcut klavyem Trust marka ucuz klavye.
Online oyun pek oynamam. Daha çok gündelik kullanıyorum.
Sesli olabilir. Üzerinde windows ses düzeyini kontrol etmeye yarayan tuşların olması iyi olur.
Mevcut fare Logitech Mx Master, Monitör Lg 32mn58hm
Olabildiğince iyi bir deneyim sunacak f/p bir klavye arıyorum, Teşekkürler.
Psu önerisi
Merhabalar.
Şuanda sistemde Platoon 600w güç kaynağı mevcut. Psunun, diğer bileşenlere zarar vermesi riskine karşı değiştireceğim.
İşlemci i5-2320; ekran kartı Rx 5500xt.
Kasa gigabyte gz-f10. Sonra; mevcut sistemdeki ssd, gpu vs şuan alacağım psuyu transfer ederek, yeni ddr5 sistem toplayabilirim. Olabildiğince f/p bir psu arıyorum. Teşekkürler.
Ofis bilgisayarında ekran kartının etkisi
İyi forumlar.
Ofis bilgisayarında geforce 6600 512mb ddr2 pci-e ekran kartı takılı. Diğer özellikleri şu şekilde; q9500, 8gb, ssd.
Kullanım amacı; ofis ve muhasebe programları ayrıca internet.
Bu zayıf ekran kartı herhangi bir yavaşlığa sebep olur mu? Güç bağlantısı gerektirmeyen daha güncel bir ekran kartı almak gerekir mi? Yoksa ekran kartlarının gücü yalnızca oyun ve modelleme için gerekli midir?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 5.348 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware