İç Lastik Sorun ve Öneri
Merhaba dış lastiğim cst platinum protector 700x45c ve iç lastik olarak Cst 700C 700X35/43C 37/45-622 Sv 48Mm kullanıyorum. Bisiklet modelim mosso black edition h 29. Ön iç lastik ince metal mazgallardan geçerken jant tarafından patlıyor fakat jantın içinde sorun yok jant bandı gayet düzgün ve bu olay 2 3 kere başıma geldi. Sorun nedir nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz ve iç lastik önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden yazacak arkadaşlara teşekkürler.
Bisiklete Elektrikli Kit Takmak
Arkadaşlar 2020 model mosso black edition h model bisikletim var. Buna Bafang mid drive motor kiti aldım. Aynakol aparatıyla sökmeye çalışırken aynakolda aparatta yalama oldu, benim hatam olabilir kalitesiz olduğunu da düşünüyorum aparatın. Ben bunu kolay bi şekilde nasıl çıkarabilirim yağlayarak çekiçle falan? Bu haftasonu yapamazsam mecbur pazartesi bisikletçiye götüreceğim.
DHGATE Vergi Hakkında
Merhaba arkadaşlar dhgate sitesinden kişisel kullanım için elektrikli bisiklet motor kiti alacağım 460 dolara yaklaşık 5.5kg bu gümrükte takılırsa vergiyi nereye nasıl ödeyeceğim? TNT adlı firmayla göndereceklermiş onlara sordum gümrük müşaviri tutmanız gerek dedi kişisel kullanım için gerekli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar bu süreçten önce altyapımın asıl değerleri 22.01.2021 tarihli sste görünüyor 111147 kbps download ve 36170 kbps upload. Aldığım hız 96359 kbps download, 8191 upload bu zamanlar ve bundan öncesi internetimi rahatlıkla ping sorunu vb. olmadan kullanıyordum. 22.01.2021de açtığım destek kaydı genel bir türknet kaynaklı sorunda açtığım kayıttı. Daha sonra fark etmeden 85mbpsye sabitlemişler hızımı, dslam limiti deniyor sanırım bu soruna. Bunu görünce hemen destek kaydı açtım ve süreç başladı. İlk başlarda türk telekoma iletiyorum, yanınızdayız internet hızınızı arttırmaları için türk telekoma bildirdim vb. cevaplar yazdılar. Daha sonra 04.03.2021 tarihli sste göründüğü gibi bir anda altyapımı, portu ne olduğunu bilmiyorum değiştirdiler ve hattıma gelen değerler 80403 kbps download ve 9950 kbps upload oldu. Bundan sonra türknet destek hattımda büyük kopmalar vb. olmaması için bunu yaptıklarını söyledi ama zaten internette kopma, ping vb. hiçbir şey yoktu. 04.03.2021 tarihinden sonra maile, online derslere girerken sorunlar yaşamaya başladım. Sayfalar 10 20 saniye hatta 1 dakika sonra açılmaya başlamıştı. Daha sonra donanımhaber türknet desteğe özelden bu durumu bildirdim ve türk telekom birimlerine ilettiğini söyledi. 09.03.2021 tarihinde ise gelen sistem mesajını gördükten sonra resmen delirdim. Adamlar altyapımı kendileri düşürdü, bozdu ve son olarak arıza müşteride dediler. Lütfen bu olanları yayalım ve birbirimize destek olalım bu sorunları yaşayan daha ne kadar insan var. Tüketici Hakem Heyetine de başvurdum, sonuç bekliyorum. Yazım hataları varsa kusura bakmayın. Müşteri numaram: 2318589adsl
![Türknetin ve Türk Telekomun Altyapımı Mahvetmesi ve Müşteri Sorunu Olarak Gösterilmesi](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/50/33/45/50334542e6e27313680ea8d386fb58a8.png&t=0&width=480&text=1)
Saniyelik Ses Kesilme Sorunu
Merhaba, bilgisayarda saniyelik ses kesilmeleri oluyor en son ram değiştim ondan olabilir mi diye şüpheleniyorum fakat anakartın ses kartına hasar vermiş olabilir miyim diye düşünüyorum. Windows memory diagnosticste ramde sorun çıkmadı. Format attım her şeyi denedim çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Meslek: Yazılım Mühendisi
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 258
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 7.936 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)