Merhabalar.
2021 Accord aracım var. 1 yıl daha yetkili serviste bakımlarını yaptıracağım garanti için. Ancak sonrasında bakımları kendim yapmak istiyorum. Daha önce VAG ve GM grubuna dahil araçlar kullandım. Kaliteli aftermarket ürünleri bulmakta hiç zorlanmıyordum. Ancak Japon grubu araçların aftermarket ürünleri pek bulunmamakla birlikte, orrijinal yedek parça / periyodik bakım ürünleri satan sitelerde pek bulamadım. Civic - CRV araçların var ancak Accord - Jazz - HRV - ZRV model araçların parçaları neredeyse yok gibi.
Bu araçlara ait parçalar hangi sitede satılıyor önerisi, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Merhabalar. RTX 5000 serisinin çıkmasını bekleyenler, çıkınca eski versiyonların fiyatlarının düşeceğini sananlar herkese merhaba. Ülkede hiçbir şeyin fiyatının düşmeyeceği gerçeği bilgisiyle başlayalım. Elinizdeki kısıtlı bütçeyle ne kadar erken alırsanız enflasyon ve dolar artışlarından o denli az etkilenirsiniz.
Gelelim Bütçe/Performans sistemlere. DDR5 tanıtıldı, yaygınlaştı ve doğal olarak artık DDR4 bitti diyebiliriz. Mecbur kalmadıkça eski jenerasyona para harcanmamalı.
25.000TL Bütçe ile optimum performans alacağınız sistem: Tebilon'daki kasaları Vento yaparak tercih ederseniz çok daha sağlıklı olur. DeepCool önermem.
Sıralama
- 7500F + RX7600 bileşen
- 7500F + RTX4060 bileşen
- 8400F + RX7600 bileşen
- 8400F + RTX4060 bileşen
30.000TL Bütçe ile optimum performans alacağınız sistem: Bütçe elverdiği sürece kasayı MSI/Vento ya da Bitfenix ile değiştirerek almanız önerilir. DeepCool önermem. Render ile ilgilenece olanlar için Nvidia'lı sistem.
Sıralama
7500F + RX7700XT
7500F + 4060Ti (Render işlemi yapılacaksa ya da DLSS talebi varsa)
40.000TL Bütçe ile optimum performans alacağınız sistem:Render ile ilgilenece olanlar için Nvidia'lı sistem. RAM 32GB yapılarak alınmalı.
|
Istanbul Opel Tamirci
Corsa Club D
|
Corsa D Bodykit, Ön Lip, Arka difüzör Tavsiye
|
!! whatsapp group to make practice
|
|
Netmaster CBW 383Z4 wireless Sorunu Çözüm
|
Meslek: Erasmus+ Proje Koordinatörü
Verba Volant Scripta Manent. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.272 (Bu ay: 472)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware