Audi A5 Kırmızı yağ lambası uyarısı
Merhaba dostlar 2012 model 188xxx Km deki aracım kırmızı yağ uyarısı vermeye başladı bunun üzerine aracımı ustama götürdüm motor yağı / bağ basıncı müşürü / müşür soketi / yağ filtresi vs değişimi yapıldı fakat sorun hala devam etmekte birkaç tane usta gezdim ama çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı
Merhaba arkadaşlar 10 bin TL bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum ve bu piyasada oluşturabildiğim ve stoklarda bulunan ürünler ile aşağıdaki şekilde bir sistem topladım. Sizce bir sıkıntı yaratan bir parça var mı yoksa güzel mi? Daha iyi önerileriniz var ise açığım.
Anakart: MSI MAG B560 Torpedo 3200 DDR4 LGA1200 M2x4 USB3.2x4 anakart.
İşlemci: Intel i5 11400F.
RAM: Corsair DDR4 2x8 GB 3200MHz
Ekran kartı: XFX 6500 XT.
Depolama: Kioxia Exceria NVMe 500GB.
Güç kaynağı: Elimde 500W bir güç kaynağı bulunmakta yeterli olur mu yetmez ise ne alabilirim tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
Anakart - İşlemci Tavsiyesi
Merhaba bende 650 w psu + 16 gb ddr 4 3200mhz ram + 500gb m2 ssd var
4500 - 5000 TL arasına Anakart ve işlemci almayı düşünüyorum ileride sisteme ekran kartını dahil edicem ilerideki yükseltmemi engellemeyecek bir anakart ve işlemci önerir misiniz
Kasası pert Laptop'tan Desktop yapımı
Merhaba dostlar elimde bir adet çok sağlam laptop var ve sadece iç aksamı sağlam darbe sonucu monitör ve laptop kasası pert oluyor ben laptop un ana kartını kullanarak masaüstü bilgisayar elde etmek istiyorum sizce bir sorun ile karşılaşır mıyım önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim
edit-Aklıma geldikce sorular ekliyecegim
1 ) Laptopta ana karttan power button uzatma işlemi yapmak ana karta zarar verir mi?
2 ) Bir bilgisayarcı yeni nesil laptoplarda dahili ekranı kırık ise harici bir monitöre görüntü vermiyor dedi bu bilgi ne kadar doğru
Max 7000 TL çizim yapabileceğim laptop
Merhaba dostlar maksimum 7 bin TL harcıyacağım bir laptop bakıyorum ama nasıl birşey alıcağıma karar veremedim autocad i rahatlıkla kullanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Dolar neden artıyor açıklar mısınız
Arkadaşlar ben anlamıyorum her platform da söyleniyor Türkiye büyüme rekorunu kırdı ithalat rekorunu kırdı diye Alman ve İngiliz televizyonlarında bile bu haberler çıkıyor ama nedense bütün para birimleri TL karşısında çok hızlı bir şekilde artıyor sebebi nedir bilen arkadaşlar parti tartışmasına girmeden bunu açıklayabilir misiniz ?
Küçük dükkanım için yazıcı tavsiyesi
|
|
Örgün eğitime verilen ücret
|
DOĞU EKSPRESİ AÇIK BİLETİ
|
HAZIR YİYİCİ P |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 379
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.644 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 140 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic