Merhaba, 2007 linea 1.3 multijet aracımda sabahları geç marş sorunu oluyordu . Sonra hiç marş almamaya başladı. Marş dinamosunun ayağını değiştirdiler fakat 3 4 gün sonra yine marş almadı ve çalışmıyor. Önce marş almayı denedi sonra almayınca hiç almamaya başladı. Akü ile sarj ettim başka araçtan ama yine hiç marş almadı biraz bekledim sonra marşa bastı ama çalışmadı. Sorunun nereden kaynaklı olduğunu da anlamadım . Yardımcı olabilecek var mı veya daha önce başına gelen? Ankara da işini iyi yapan yer önerisi de olabilir.
Millenicom rezaleti
Merhaba, 28 ekimden bu yana millenicom bir altyapi çalışması diyerek İnternet saglamiyor. Her gun bir sonraki gun ariza sonlanacak gibi sekreter mesajı ile geçiştiriyorlar. Ayın 5 inde ise zar zor baglandigim müşteri temsilcisi bana fiber var hattınızda isterseniz ona geçelim sorun da kalmaz dedi. 3 veya 5 gun içinde kurulum sağlanır dedi fakat ne hikmetse 10 gündür gelen giden yok. Tamamiyle rezalet ötesi bir durumda 20 gundur İnternetsiz bekliyorum. Ayrica geçen Ayın faturası da tam geldi 5 6 gun internet vermemelerine rağmen. Kesinlikle uzak durun sizide yakmasınlar...
Merhaba, dün akşamdan beri yolda giderken turbo açınca yaklaşık 2000 devirden sonra hava sesi geliyor. Hortumla ilgili bir durum mudur? Bilen birileri aydınlatabilirse sevinirim😕 Ayrica ankara da bu isten anlayan düzgün birileri var mıdır 🤔🤔
Ankara-Mersin Güzergah
Merhabalar, Anakara'dan Mersin'e ilk kez gideceğim. Yeni açılan Niğde otoyoluna girmek istemiyorum . Hangi yolu veya güzergahı tercih etmek daha mantıklı olur?
|
120mm egzoz fan önerisi
|
Monitör inverter arızası
Wista Etkinleştirme Hatası
|
Invalid windows licence in bios cannot update bios
|
E7500 OC Nasıl Yaparım?
|
İşlemci:AMD Ryzen 5 2600X / Ekran Kartı:NVIDIA GTX 1660 SUPER / Anakart: Asus Prime B450M-K Ram(Bellek): Kingston 16 GB (2x8) HyperX Fury 3000 mhz CL15 DDR4 Ram / Harddisk:Adata SU 650 480 GB 3D NAND / Monitör:AOC 24" C24G1 Kasa: Corsair Carbide Spec-Delta 550W |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 147
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.711 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar