BMW F30 3.16İ
Cümleten selamlar arkadaşlar, 2012 model F30(N13) 3.16i 260 bin km aracım var. yağ değişimi geldi. ustaya götürmeden önce yağı kendim temin etmek istiyorum. Bu KM'de hangi yağı almalıyım marka ve numara olarak, yardımcı olursanız çok memnun olurum. iyi günler herkese
Kaza değer kaybı
Arkadaşlar merhabalar, 2022 Aralık ayında bir kazaya karıştım, kazada karşı taraf %100 kusurluydu ben de aracımı bir yetkili serviste yaptırdım ayrıca bu kazadan dolayı aracımda oluşan değer kaybına karşı taraftan talep ettim mahkeme kararıyla normalde hasar kaydı 16.000 TL idi fakat dün aracımı satış ilanına koymak isterken sorguladığım da hasar kaydının 20.000 TL olduğunu gördüm sigortacıyı aradığımda ise bana değer kaybı aldığım için onu da eklediklerini söyledi böyle bir şey var mı mümkün mü
Arkadaşlar merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi E-bay üzerinden ekran kartı almayı düşünüyorum. Malumunuz fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. 3080 veya 3080 ti ekran kartları 2. el 600 ile 700 dolar arasında gidiyor. Şimdi sizlere sormak istediği olay şu; 1. E-baya güvenebilir miyim ? 2. Mesela ben bir tane ekran kartını sipariş ederek 500dolardan aldım, gümrükteki eleman parçanın alış bedelinden mi, değer biçiyor ? yoksa "bizim ülkemizde bunun bedeli 30.000 40.000 ben bunun gümrük bedelini bundan hesaplarım mı" diyor. Bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa çok memnun olurum.
350 bin TL civarı araç tavsiyesi
Selamlar şuan elimde 2003 model HB Ghia Focus var ve şuan 210.xxx' de artık yavaş yavaş KM'si yükseliyor ve elimden çıkarmak istiyorum. Elimdeki aracı belli bir fiyata satıp üstüne kendimde ekleyip 350 bin TL civarına tamamlamayı düşünüyorum, malum biliyorsunuz piyasa allak bullak durumda sizce elimdeki arabayı çıkarmalı mıyım ? onun yerine 1.4 veya 1.2 Golflere bakıyorum ayrıca uzun yıllardır tutkum olan Opel insignia 1.4T (1.6T de olur) araca mı yönelmeli miyim ? Piyasa çok kötü durumda ölü, sıkıntılı araçları tutturabildiğine satıyorlar. Varsa önerileriniz, fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkürler.
Değerli Tavsiyelerinize ihtiyacım var
|
PC toplayacam bi bakın
acil yardım
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.030 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware