Pronet Alarm Sistemi Hat Problemi
|
Sinyal Gücü Sorunu ve Kaybolan Kanallar
Merhaba herkese.
En az 10 yıldır digitürk kullanıyorum. Son 7-8 aydır eurosport 1 ve 2 kanalları history channel gibi bazı diğer kanallarım yok oldu ve kesinlikle kanal listesinde gözükmüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp güncelleme yaptırdım ve telefonda yaptıkları bazı değişiklik ve ayarlamalar rağmen bu durum düzelmedi ve teknik servis yönlendiriler. Ertesi gün gelen teknik servis bir sinyal ölçüm cihazı bağlayıp baktı ve sinyal seviyesi 10% kalite 80% çıktı. Bana 2 seçeneğim olduğunu söyledi. Ya 160₺ verip sinyal yükseltici alıcaksın dedi ya da elektrikçi çağırıp kabloları yeniliyceksin dedi. Ben bir sitede apartman dairesinde 1. Katta oturuyorum sizce sinyal yükselticisi mi almalıyım? Alırsam nereden itibaren takmalıyım bunu ve nasıl takmam gerekiyor? Yoksa elektrikçi mi çağırmam gerekiyor ve bu işi nasıl halletmesi gerekiyor? Başka bir çaresi var mıdır bu işi?
Ayarlardan gelişmiş kurulumdan baktığımda 10% sinyal Gücü 99% kalite gösteriyor eulsatta. Kaybolan kanallar dışında mevcut kanalların hiçbirinde bir sıkıntı yaşamıyorum hepsi cam gibi yayın veriyor. Sadece kötü havalarda yayın gidiyor tamamen.
Honda Accord 2011 OEM Yedek Parça
|
Cossacks Back to War
|
H1Z1 Sistem
H1Z1 Sistem
Bu Değerler Neye Göre?
Meslek: MD.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.175 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar