fifa 23 exe isteme sorunu
sabahtan beri Fifa 23 ile 10 saattir uğraşıyorum oyunu yükledim ve açılmıyor kurulumun ardından oyuna girmek istediğimde exe dosyası bulunamadı veya yordam giriş noktası bulunamadı diyor ne yapmalıyım?
nfs most wanted 2005 te kara listede 9. sıraya kadar geldim ama buradan ileri gidemiyorum, biliyorsunuzdur en son ikili yarış var ilk ayağını geçiyorum fakat ikinci yarışı geçip listede üst sıraya geçemiyorum.
fm 23 te futbolcuların lisans sorunları?
football manager 2023 te Fenerbahçe ile lig ve kupayı kazandım fakat ertesi seneki süper kupa maçında futbolcularımı lisansları yetişmediği için sahaya süremedim. bunu nasıl halledebilirim
dün gece need for speed most wanted oyununu gayet güzel oynadım yattım, sabah devam edeyim dedim ama masaüstündeki simge yoktu hiçbir yerde de bulamadım,crack yaptım yükleyip tekrar uğraştım sabahtan beri, giremiyor az önce tam açılıyordu pc güvenliği exe dosyasını tehdit olarak algıladı dedi ve masaüstüne attığım simge tekrar yok oldu ne yapmalıyım?
huawei mate 20 lite kulaklık girişi sorunu
ik yıl önce aldığım mate 20 lite telefonun kulaklık girişinde sıkıntı var servise mi versem yoksa başka bir telefoncuya mı göstereyim bir telefoncu 100 tl çekti bana ne yapmalıyım?
Laptop ta harddisk artırılır mı
|
gta v pc de gamepad le yön tuşları ters?
|
|
sid meiers civilization 6 nasıl oynanır?
|
max payne 3 aktivasyon kodu istiyor
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.082 (Bu ay: 530)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun