Philips 58pus8506 & HDMI CEC BAĞLANTISI
Merhabalar,
Değerli arkadaşlar bir yıl kadar önce philips 58pus8506 model 58 inch tv aldım, Samsung q70t soundbar + Nvidia shield tv pro + Xbox series s cihazlarını bağladım güzelce kullanıyordum taa ki aile büyüklerimiz iptvden anlamıyoruz tvnin kendi uydu menüsü de çok kötü bize eski uydumuzu getir diyene kadar. Bende yemedim içmedim anne baba duası alalım düşüncesiyle next 2053 uydu cihazı alıp taktım tvye. Anne baba mutlu mesut izliyor tvyi ama problemler baş göstermeye başladı. Sorun şu: ses sistemi tvye hdmi e-arc çıkışından bağlı uyduyu bağlayana kadar kaynak geçişlerinde kendi kendine ses sistemi de geçiş esnasında tvye uyum sağlıyor sesi vermeye devam ediyordu şimdi olan durumda cihaz sürekli kendisini devre dışı bırakıyor, tv hoparlörleri de devreye girmiyor ve q70t nin ekranında herhangi bir yazı yazmıyor, tvde tv hoparlörleri etkin diye bildirim geliyor. Bu sorunu yaşayan, çözümünü bilen var mı arkadaşlar paranın para zamanı 600 lira para verdik uydu cihazına bu kriz ortamında. Bu arada uyduyu tvnin hdmi girişinden çıkarınca ve tum sistemi kapatıp açınca normale dönüyor.
Meslek: http://www.onuk.gen.tr
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 201 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar