plakalı eşanjör sorunu
merhaba, demirdöküm tayros hk 124 model kombimde su sızıntısı farkettim ve servis çağırdım, plakalı eşanjörde arıza olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi, parçanın 3000 tl kadar olduğunu söyledi (ev sahibinin yaptırması söz konusu değil sözleşmede demirbaş arızasının kiracıya ait olduğu filan vardı, ev sahibi 5 senedir kirayı çok artırmıyor ama arızalara da karışmıyor, yani arızanın giderilmesi bana ait) servise bu ücreti veremeyeceğimi söyledim ve benden servis ücretini alıp 2. el parça bulabilirse 500-700 arası bir fiyatla alabileceğini söyleyip gitti, başka bir kaç servisle görüştüm internetten araştırma yaptım, kireç vs dolması sebebi ile olabileceği temizlenmesi ile sorunun giderilebileceği söyleniyor, görüştüğüm diğer servisler yine parça değişimi gerektiğini söylediler ve gelip bakmaya yanaşmadılar, şuan peteklerin yanmasında sorun yok, şebeke suyu yavaş yavaş kalorifer suyuya karışıp basıncı artırıyor ve cihaz fazla suyu damlatarak tahliye ediyor, yani sıcak su sorunum var sadece, anlayanlar yardım edebilir mi ne yapmam gerek, bu eşanjör parçası küçük el büyüklüğünde olanlardan değil büyük mangal boyutunda bir şey, internette de bu parçayı satan bir yer bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum
ps4 düşük fps ve hata sorunu
|
6280 e oyun bilgisayarı, sizce nasıl ?
|
web cam sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.225 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware