Merhaba arkadaşlar,
Yanlış hatırlamıyorsam outlook'a eklediğimiz e-postalara gelen maileri sık kullanılanlardaki gelen kutusunda birleştirebiliyorduk, mail yönlendirme şeklinde değil, bilgisi olan var mı yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum.
Kolay gelsin.
Merhaba Arkadaşlar,
75 Mbps internetim var(hiç görmedik ama neyse) yeğenim her gün oyun indiriyor ben internette manga bile okuyamıyorum. İnternetini sınırlayayım dedim işe yaramadı ben mi birşeyi yanlış yaptım anlamadım. Ethernet kablosu çekince 60 Mbps civarı alıyorum ama oyun indirdiği için 5 Mbps alıyorum QoS ayarları ile oynadım birşey değişmedi, bu QoS ayarları nasıl olmalı da benim internet hızım 30'Mbps altına düşmesin. MAC adreslerini Bilgi Menüsü-Trafik sekmesinden aldım yani orada bir hata olmamalı.
Çok Sık Mavi Ekran Hatası Alıyorum
Merhaba,
Bilgisayarı kullanırken değil de daha çok açarken yada kapatırken mavi ekran alıyorum. Temiz kurulum yapalı birkaç hafta oldu.
Teşekkür ederim.
Merhaba,
ASUS PCE-AX58BT WIFI6 KABLOSUZ PCIe Adaptör+Bluetooth var ancak bluetooth için usb 2.0(9pin) bağlantısı gerekli ancak boşta yok. Kullanmak için kasanın usb 2.0 lerı boşa çıkardım. Yapmak istediğim, anakartta boşta USB-C portu var onu kullanmak istiyorum, hem uzatma kablosu hem dönüştürücü olacak bir ürün var mı? Ben bulamadım.
İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek
Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR6
Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC)
Güç Kaynağı: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD
RAM: GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 (x2)
SSD: C:SanDisk SDSSDH3500G D:Seagate BarraCuda Q1 SSD ZA480CV10001
Monitör: AOC CQ32G1WG4
Oyundan Attı, Ekran Kapandı, Anakart Beyaz Işık Yandı
Merhaba Arkadaşlar,
Baldur's Gate 3, Volcanoids, Grounded vs. oyun oynarken bir süre sonra oyundan atıyor, ekran kapanıyor ve anakartta beyaz ışık yanıyor ve görüntü gelmiyor. Düzelmesi için bilgisayara gelen tüm elektriği kesmeliyim ve bir süre beklemeliyim. Sonrasında açınca düzeliyor. Bu durum nasıl düzelir, oyun oynayamıyorum.
Kolay gelsin.
lg v400 ses dosyaları açılmıyor
|
run-time error 339
Bluetooth Kulaklık PC ses alma sorunu
Samsung N5110 - N5105 tablet nerde bulurum?
|
İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 4060 TI Gaming Slim 16G Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC) Güç Kaynağı: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD RAM: GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 (x2) SSD: C:SanDisk SDSSDH3500G D:Seagate BarraCuda Q1 SSD ZA480CV10001 Monitör: AOC CQ32G1WG4 |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.651 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware