Logitech G203 Lightsync / 159 TL / Teknosa
Çok sıcak değil. Malum herşeyin fiyatı arttığı şu günlerde bu fiyat aralıklarında böyle ürünler pek kalmadı. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Selamlar,
Öncelikle kullanım amacı eşimin ofis işlerini görecek, haricinde ise tasarım, oyun, film gibi ıvır zıvır şeyler yapacağım bir monitör arıyorum. Gönlümden geçen 27 inç. Fakat bütçe maksimum 1400 TL gibi. Uzun saatler çalıştığımızda gözleri yormayacak, her şeyden biraz yapacak bir monitör arıyorum. Önerilerinizi sever seve dinlerim.
IPS Panel monitör önerisi
Selamlar,
İndirim arefesinde emektar monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklımda olan bir kaç model var. Görüntü kalitesi ve canlılık açısından ıps panel bir monitör istiyorum. Bilgisayarımı eşim kullanıyor. Malum evden çalışıyoruz artık. Özellikle göz yormayacak, kullanışlı, görsel açıdan da sade ve estetik olacak bir monitör arayışındayım. Bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. 1000 - 1200 TL bandında bir monitör arıyorum.
Aklımda olan monitörleri aşağıya bırakıyorum. Uzun uzun tavsiyelerinizi dinleyebilirim. 24 inç yada 27 inç bir model istiyorum. Bütçe açısından bakınca 24 inç modeller daha uygun olacak gibi.
https://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2419-sh-24-5ms-vga-hdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV000008CYAB
|
|
R5 1600 + Gtx 1660s / 5064 TL / İtopya
|
|
|
Corsair SP120 ve 140 sessiz midir ?
|
|
Meslek: Matbaa, Fotoğraf, İhracat, E-ticaret
Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. Her Türk ferdinin son nefesi, Türk milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedî olduğunu göstermelidir. Mustafa Kemal Atatürk
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 571
İkinci El Bölümü Mesajları: 76
Konularının görüntülenme sayısı: 24.387 (Bu ay: 207)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware