Alıntı
metni:Olmasaydin bu şekilde profili batiracaksan. Hak edilecek bir puanlama değil bu. senin gibiler profili batirmaktan başka birşey yapmıyor. İşlemini inşallah beş saatte yapana denk gelirsin de o zaman anlarsın. Sayı onemliymis bak sen.. neyse son alışverişti zaten sorunlu alışverişe de konu açacağım. Bol şans bu kafayla hayatında
Hem bunları diyor hemde alışveriş tamamlanmadan hesap bilgilerini değiştirmiş ürün gönderildi mi ne durumda girip bakamıyorum.Hesap bilgilerini at bloklamış beni birde. Değişik triplere giriyor.
Referansta 1 puan düşük verdik diye yemediğimiz azar kalmadı.
Corsair Void Elite RGB Dolby 7.1 Beyaz USB 427 tl
Seçili Telefon Aksesuarlarında 500 TL ve Üzeri Alışverişe 100TL İndirim!
Amerika amazondan bu ürünü aldım dönüştürücü ile bağlayıp taktım normal çalışıyordu. Fakat ürünü denemek için çalıştırdım 2 dk sonra bir duman çıktı yandı büyük ihtimal daha sonra kapandı çalışmadı. Şimdi bu ürünü tamir edip kullanabilir miyim ? 120v 220v da çalışır hale getirebilir miyiz ? masrafı ne olur ? yoksa direk çöpe atmalı mıyım ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Modem arayışı içindeydim dün incehesapda 350 tl bu modemi aldım. Ama kararsız kaldım. Kullananlar modem iyi mi tavsiye eder misiiniz ? Bu fiyata alınabilecek daha kaliteli ürünler var m ?
https://www.incehesap.com/asus-dsl-ac51-ac750-modem-router-fiyati-38318//
Mobil Uygulamada alışveriş sepetinde kullanacağınız kod: AMAZONAPP
2600x letgodan almalı mıyım ?
|
Oyunlarda takılma ve performans kaybı
|
Parçalanmış ağ operasyonu kar etmek
|
ML240L SIVI SOĞUTMA RPM SORUNU
|
Ryzen 3600 -- MSI B450 GAMİNG PLUS -- 16 GB Corsair Pro RGB -- MSİ RTX 2070 Super TRİO -- MSİ OPTIX MAG27C -- SEGMENT 1TB-- SAMSUNG 256 GB 860 EVO SSD--COOLERMASTER ML240L-- Corsair K68 RGB-- LOGİTECH G502 MOUSE -- CORSAİR VOİD PRO USB -- |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 666
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 38.111 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar