İkinci el ekran kartı önerisi
Yeni topladığım Ryzen 5 7500hli bilgisayara geçici bir ekran kartı arıyorum. Şimdilik çok pahalı olmayan ama 2-3 yıl kadar idare edebileceğim bir şey olursa iyi olur. Bütçem maksimum 8 bin.
Agalar alttaki linkteki hikayeyi kopyalamış olan var mı? İlk okuduğumda baya bi gülmüştüm ama konu silinmiş sanırım.
https://forum.donanimhaber.com/l-hospital-laneti--150265747
|
Önceden Youtube 480p çok kaliteliydi şimdi çok kötü
Başka böyle düşünen var mı bilmiyorum ama şimdi 720p bile çok garip geliyor bana. 1080p'den aşağısı kurtarmıyor gibi hissediyorum ama zamanında akk varken 480p kurtarıcı gibiydi hem ortalama görüntü kalitesi hem de az internet yemesi cabasıydı. Şimdi ise 480p video izlemek imkansız gibi görüntü kalitesi acayip kötü geliyor bana. Acaba Youtube bilerek mi 480p kalitesini kötü gibi gösteriyor ama böyle bir şeyde amacı ne olabilir ki..
Her sabah 05.50'de internet kesiliyor
Merhaba tam şimdi yine başıma geldiği için unutmadan yazayım dedim. Sahura kadar uyumuyorum sonrasında da oyun falan oynuyorum. Ama her sabah tam 05.50'de internet her cihazdan kesiliyor ama modem resleme falan olmuyor. Böyle internet gidiyor sonra wifiden tekrar anında bağlanabiliyorum yani internet duruyor orada. Telefondan da laptoptan da internet kesiliyor neden oluyor anlayamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı
|
BU TELEFON FİYATLARI NE YA?!
Telefon fiyatlarının arttığını duymuştum. Malum dolar ve artan vergiler fiyatları artırıyor ancak fiyatları uzun süredir takip etmiyordum. 2018 Eylül'de anneme Xiaomi Mi A2 telefon almıştık indirimle 1650-1700 TL gibi bir şeydi. Şimdi aynı telefon 2400 lira olmuş ya. Bir telefon 2 yılda nasıl %50 pahalılaşabilir? Telefonum eskidi yeni telefon alacaktım uygun fiyatlı dediğimiz telefonlar düzgün bir şeyse 2000 liradan başlıyor en kötü. Öğrenci halimle bu fiyatlarla düzgün telefon almam iyice zorlaşmış
MSÜ NETLERİNİZ
|
|
Yks'de alerji olmak
|
Fire |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 47.498 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 457 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic