Hangi Etkinleştirmeyi Kullanıyorum (Windows 10-11 Pro)
Merhaba,
Zamanında bir internet sitesinden ya da forumdan bir arkadaştan Windows 10 Pro Retail key satın almıştım. Bu benim kendi kullandığım Microsoft hesabıma işlenmiş durumda.
Ne zaman format atsam ya da farklı bir PC'ye geçsem bir önceki kullandığımı deaktif edip tekrar yeni PC'de kullanabiliyorum. Bu arada şu an Windows 11 Pro'ya geçtim. Bunu da sorunsuz lisansladı.
https://forum.donanimhaber.com/windows-10-8-7-retail-oem-key-karsilastirma-etkinlesirme--145992223
Buradaki komutla hangi etkinleştirmeyi kullandığımı öğrenmek istediğimde aşağıdaki sonucu alıyorum.
Retail keylerin de sanıyorum içlerinde bir kaç farklı versiyonları var. Aynı bu şekilde hesaba işlenebilen tarzda Retail key satın almak istiyorum. Ama hangi Retail key olduğunu bir ismi var mı yoksa tamamen şansa mı denk geldi onu öğrenmek istiyorum.
i5 11400F - 2047,50 TL - Vatan Bilgisayar
Sepette Ek indirim gelmiş. Gayet iyi fiyat.
i5 11400F - RX 6600 XT Hazır Sistem 15.142 TL
Merhaba,
Bu kasaya gözümü kestirdim ama sizce alınır mı? Gamegaraj nasıl bir yerdir, sorun yaşayan var mı? Bu arada hazırlatıp yerlerinden almayı planlıyorum. Özelleştirme olarak, Anakartı Asus Prime H510M-A yapıp, Ramleri Kingston Hyperx Fury Beast yaptım. Ayrıca SSD'yi de değiştirdim. Toplam Fiyat 15.142 TL oldu. Görüşlerinizi merak ediyorum.
Link : GameGaraj
Fiyat iyi gibi geliyor ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba,
Arkadaşım bir laptop satacağını ve bana göndererek İstanbul'dan elden satabilir miyim diye bana rica etti. Ben de kabul ettim. Doğrudan adresime gelmesi gereken kargo, şubeye geldiği gün dağıtıma çıkmadığını öğrendik. Gidip almak istediğimde şubede olduğu bilgisini genel merkezlerini arayarak öğrendik.
Şubeye gittiğimde önce kargomu bulamadılar, daha sonra başka bir dağıtım elemanının zimmetlenmeden götürmüş olma ihtimaline karşın arayarak sordular fakat sonuç yine olumsuzdu.
Daha sonra bankoda duran arkadaş sözde yeni hatırlamış gibi yapıp, "BEN BU KARGOYU TESLİM ETTİM" beyanında bulundu. Ben olmadan benim adıma gelip başka biri almış bulunuyor. Ayrıca bunun kanıtı olarak, boş bir A4 kağıdına Adımı soyadımı ve TC numaramı yazmışlar. TC'me nasıl ulaştıklarını bilmiyorum. Kimliğimi gösterdiklerini söylüyorlar kesinlikle yalan. Zaten sonra merkeze kimliğin fotoğrafını gördük demişler.
Durumla alakalı neye uğradığımı şaşırmış vaziyette işin altındaki durumu aramaya çalıştım. Kamera kayıtlarını gösterin merak ediyorum dediğimde "Bizim size göstermek gibi bir zorunluluğumuz yok" dediler. Ayrıca "Böyle durumları çok gördük, kesin senin de haberin vardır" tarzında suçlama yaparak üzerime yürüdüler. Polis'i çağırdık ama maalesef sonuçsuz kaldık.
Bu arada gelecek olan bilgisayarın değeri de 12500 TL!
Ben karakola başvuru yapacağım.
Ayrıca şöyle bir durum var; satın alacak kişi Sürat Kargoyla gelmesinde ısrar etmiş ve kargonun takip numarasının olduğu bizim de bilgilerimizin olduğu evrakın fotoğrafını istemiş. Bizim arkadaşta vermiş.
Görenlerden ricam konuyu yukarı taşırsanız birileri yardımcı olursa çok seviniriz.
Windows Live Messenger 8.5 [2018]
|
Note 3 Neo Bildirim Sorunu
|
Topladığım Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi
|
[ACİL] Format atayım derken Macbook'u Katlettim
|
[ÇÖZÜLDÜ] R7 240 2 GB Sorunu
|
Hilelere Dur Demenin Artık Zamanı Gelmedi Mi ?
|
Meslek: Müşteri İlişkileri Yöneticisi
~PS4 Alışverişlerim~ erengiray1 , fantastiko_92 , Arslan35356464 , crash_bandicoot , shngzm , cegabo85 , iskender86 , Yabani Mokar , yuzi_35 , olgupamuk , TheMuyu , thief27 , caseymert , teknobomb , what_tha , AZRAILXX , Toni-1903, unowen, jambon , Mustafa Ç. , divxcimcime , Megathrone26 , Hyponsoinage , ScopeFr ..
|
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 16.408 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 324 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun