Google Play Console Kapalı Beta için Yardım
Herkese iyi forumlar, ben bağımsız bir oyun geliştiricisiyim ve genelde mobil odaklı oyunlar geliştiriyorum. Strateji bulmaca türünde bir oyun geliştirdim ve bu oyun şu anda Android için kapalı beta durumunda. Oyunu google play üzerinden ücretsiz şekilde yayınlamak istiyorum fakat google play'in yeni politikalarında bağımsız geliştiricilerin en az 20 kullanıcı ile kapalı test gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olmak isterseniz bağlantıdaki linkten telegram kanalıma katılabilir veya websitem üzerinden oyunuma kapalı beta kaydı yaptırabilirsiniz. Şimdiden herkese çok teşekkürler!
THE LAST PEARL-DARK FANTASY STRATEGY
Herkese iyi forumlar, ben bağımsız bir oyun geliştiricisiyim ve genelde mobil odaklı oyunlar geliştiriyorum. Strateji bulmaca türünde bir oyun geliştirdim ve bu oyun şu anda Android için kapalı beta durumunda. Oyun için hazırladığım fragmanı izleyerek ilgisini çeken kişiler kapalı beta için kayıt yaptırırsa çok sevinirim. :)
Görüntü işleme bitirme tezi
Merhaba arkadaşlar, ben bitirme tezimi görüntü işleme OpenCV alanında yapmak istiyorum fakat özgün fikirler bulmakta zorlanıyorum. Acaba konu hakkında fikri olan birisi yardımcı olabilir mi?
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 598 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun