Tüvtürk muayene de kusur bahanesi
..................
|
Sahibinden param güvende ama ürünüm güvende değil
Arkadaşlar Sahibinden de laptop işlemcisi sattım anlaştım işime yaramadığı için fiyatta indirimde yaptım ürün adama ulaştı sen bana daha düşük işlemci göndermişsin HQ değil MQ göndermişim be arkadaşım ben paketi yaparken tüm bilgileri seri numarası video kaydı almayacak kadar cahilmiyim zaten sorgulasan çıkıyor + görünmez kalemle mor ışıkta belli olan yazı ile işlmecinin numarasını yazdım işlemcinin üzerine adam aradı yok bu işlemci yaramaz işime iade edeyim tamam olur yolla dedim bana düşük işlemci geldi paketi video ile açtım direkt görünmez yazıya baktım tabi ki de yok işlemci çalışıyormu çalışmıyormu bilmiyorum uğraşmam da zaten adama whatsapp üzerinden tüm videoları tüm önlemlerimi nasıl aldığımı yolladım dedim savcılığa gidiyorum şimdi tutuşmuş vaziyette iban no istiyor özür diliyor elindeki işlemciler karışmış dikkat edememiş daha cevap vermedim siz olsanız ne yaparsınız
TTnet abonesi kampanyadan verilen ücretsiz kodu kullanmayan varsa kod başına 35? ücret ile alacağım. Kodu TTnet abonesi 24 Mbps ve üzeri hızlı paketlerdeki bireysel internet müşterileri sms atarak ücretsiz olarak her ay alabilir. TTnet abonesiyseniz yada tanıdıklarınız varsa onlardan alarak kodlara sahip olabilirsiniz.
Yapmanız gereken PUBG boşluk TCKimlik numaranızı 6262ye sms olarak göndermeniz. Pm üzerinden iban numaranızla birlikte kampanya kodunu gönderin. Veya iletişim için Bana yazın Sorunsuz Güvenilir işlem yapalım
Tekrardan Yazmak İstedim Kesinlikle İnternet Faturanıza Ek bir Ücret Durumu değil Bu Sadece Hediye Ve pubg Oyuncusu değilseniz Sizin içinde Kazanç olacaktır
Kod Sınırım Yok Kaç tane varsa iletişimde bana rakam yazın konuşalım
Ödeme yöntemi Enpara, Vakıfbank, Tosla, Paycell, Fibabank ile anında havale gönderimi yapılır
www.epin.com.tr Ve Tosla Dolandırdı
Arkadaşlar www.epin.com.tr sitesinden 40 tl kod aldım bir arkadaşa atacaktım gelmedi Dedim arkadaşı bekletmeyeyim Tosla uygulamasından Kod alayım o zaman dedim Kod geldi geçersizmiş 2 Defa aynı site tarafından dolandırıldım 96 tl çok değil ama Show Habere çıkacağım konuştum bir tanıdıkla Rezillikse rezillik Tosla Banane diyor Diğer site parayı aldı kod yok Aklınızda bulunsun Sakın ama sakın Ne tosladan nede sitesinden Kod almayın
Hızım 8 megabiti Geçmiyor Hat Değerlerim nasıl ?
Bilgisiz ve ilgisiz Veterinerler
|
Aracıma mahalle zarar veriyor Sizce ne yapayım ?
|
21 bin tl araca 2 gün sonra 29 bin istedi
|
Turkcell finansman kredi kimin yüksek Kapışması
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 57
Konularının görüntülenme sayısı: 9.617 (Bu ay: 551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı