ChatGPT ile Mobil Oyun Yapımı
Merhaba arkadaşlar yapay zeka kullanarak nasıl basit mobil oyun yaparız onu göstermeye çalıştım umarım işinize yarar.
Merhaba arkadaşlar, size nasıl freelance iş bulabileceğinize dair bir teknikten bahsettim.
Bu gösterdiğim yöntemi sadece yazılım olarak düşünmeyin mesleğiniz uzaktan çalışmaya mümkünse sizde kullanabilirsiniz. Umarım işinize yarar
Yeni başlayan arkadaşlar için html ve css ile basit web sitesi yapımını adım adım göstermeye çalıştım. Bu html örnekleri
sayesinde sizde bol bol pratik yaparak html ile basit websitesi yapabilirsiniz.
Kanala destek olmak için abone olabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar,
Yeni başlayan arkadaşlar için html ile basit menü yapımını göstermeye çalıştım yani "side navigation bar" yaptık umarım işinize yarar.
React Native Expo Android Build Alma
React Native Expo ile hazırladığımız webview uygulamamızı google playe atmak için build almayı göstermeye çalıştım size umarım işinize yarar...
Merhaba arkadaşlar,
Bu videoda size react native expoda uygulamanızın iconunu nasıl değiştirebiliceğinizi anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar.
Merhaba arkadaşlar, Bu videoda size expo ile webview kullanımını göstermeye çalıştım umarım işinize yarar.
Merhaba arkadaşlar,
Bu videoda size bir web sitesini yaparken seo uyumlu websitesi nasıl yaparız onun ilk adımını göstermeye çalıştım yani teknik seodan bahsetmeye çalıştım bu ilk dersti ilerleyen derslerde daha detaylı kısımlara hep birlikte bakacağız.
Arkadaşlar merhaba, son zamanların popüler ismi chatgpt'nin apisini php ile nasıl kullanılırsınız onu anlatmaya çalıştım.
Bu yöntemle sizde sitenize api ile makale yazdırabilirsiniz veya farklı bir projeniz için kullanabilirsiniz.
Umarım işinize yarar. Takıldığınız bir yerde benimle iletişime geçebilirsiniz.
Eğer faydam dokunduysa kanalıma destek amaçlı abone olabilirsiniz.
En Ucuz İnstagram Takipçilerini Satın Alın
İnstagram takipçi satın almak isteyen arkadaşlar için en ucuz şekilde nasıl satın alırlar ve instagramda takipçilerini nasıl arttırırlar onu anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur.
Meslek: Yazılım Uzmanı
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.595 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama