Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
356103 gün 10 s. 18 dk. kaldı
Tronsmart T6 Max Bt Hoparlör - 699TL
4 aydır aktif kullandığım muazzam bass ve şarj süresi olan birçok hoparlörle mukayese şansı bulduğum efsane 60w 360 derece hoparlör. Bana göre en yakın muadili Jbl xtreme 2 serisi 3000 civarlarındayken bu hoparlörün bu fiyatta olması komik.
Tronsmart Element T6 Max Bluetooth Hoparlör
Üzüm üzüme baka baka kararır - Amazon.com.tr
Edit : Tam 18 gün oldu ve ürün hala ortada yok.
1) Amazondan 9 ekim tarihinde satıcısı amazon olan 1 adet Qcy T7 kablosuz kulaklık sipariş verdim. Daha öncesinde trendyoldan 1 tane alıp beğendiğim üründen 1 adette anneme almak istemiştim.
Bugün 22 ekim perşembe ve sipariş hala elime ulaşmadı. Günlerdir arıyorum ve sürekli 48 saat beklemem söyleniyor. Bugün perşembe ve kargo firmasının sitesinden baktığımda ürün hala yola çıkmış görünmüyor. Araya haftasonuda girince ürün en erken Pazartesi teslim olacak. Yani ürün elime ulaşsa dahi (varsayım) 17 günün sonunda ulaşmış olacak.
İşin özü dünyanın en büyük şirketide olsan 3. Dünya ülkesi insanı muamelesini esirgemiyorsun.
https://www.flo.com.tr/urun/nike-t-lite-xi-beyaz-erkek-sneaker-ayakkabi-10012649
Yanımda uygulamasından %15 indirim kodunu alın alırken ss çekin tek seferlik veriyor kodu.
Hepsiburada rezilliği
Öncelikle herkese merhabalar,
13 Ağustos tarihinde hepsiburada üzerinden 2 adet iphone 11 ve 1 adet televizyon sipariş verip ödemesini yaptım.
Ardından 1 saat sonra henüz daha ürünler kargolanmadan televizyonu iptal edip başka bir televizyon almak için hepsiburadayı aradım. Hattaki kişinin iptal edin iadeniz hemen sabah yapılır tekrar sipariş geçersiniz demesi üzerine 3 kez sordum iadem hemen yapılır mı dedim ve bunun üzerine “ürünü henüz işlem aşamasında iptal ettiğiniz için iadeniz sabah bankalar açılır açılmaz yapar” açıklamasını alıp ürünü iptal ettim.
Ertesi akşam hesabımda iade göremeyince tekrar aradım, bana whatsapptan dekont göndermem istendi. Dekontu gönderdim ve bana iadeniz 8 iş günü içerisinde yapılır dendi. Hemen yapılır denilen iade 8 güne çıktı.
Aradan 8 gün geçti , yine gelen giden yok. Hepsiburadayı aradım ve param nerde dedim bana “iadeniz yapıldı bankanızın size geçirme süresi var “ dendi.
Aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar aradım sinirli bir şekilde paramın hala geçmediğini söyledim ve bana “iadeniz onaylanmamış kayıt oluşturayım dekont fotoğrafı atın “ dedi. Fotoğrafı attım artık aşırı sinirlendim yatırın benim paramı diyorum bana anlıyorum sizi diyor. İadeniz onaylandı üst birimlerle görüştüm diyip kapattı.
Birkaç gün daha bekleyip aradım hattaki kişi bana “iadeniz onaylanmamış henüz dekont atın 8 iş günü içinde yapılır” diyince delirdim artık. Kadına siz benim paramı nasıl gasp edersiniz diyorum bana verilen cevap “Merak etmeyin paranız bizde güvende “ Banka mısınız kardeşim siz bu nasıl bir cevap? Nasıl bir firmasınız siz allah belanızı versin sizin. Belki ihtiyacım var o paraya benim?
Arkadaşlar ben 18 gündür paramı gasp eden bu rezil firmadan paramı nasıl alacağım? Lütfen öne çıkarın.
Köpeğim Ölüyor (Güncellendi)
silinebilir
|
Silinebilir
|
edit
|
ALGI OPERASYONU NEDİR NASIL YAPILIR
|
Silinebilir
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 155
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 16.488 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 516 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware