Rehberi yedeklemek amacıyla, Google kişilere ilk defa girdim. En üstte bir kutucuk çıktı kişileri birleştir mi, sekronize et mi öyle bir şeyler yazıyordu tam okumadan tıkladım okay`ledim.
Rehberimdeki kişiler 290dan 101e düştü. Sanırım eski numaralar çoğu gitti yenileri duruyor gibi.
Şuan sanırım sadece gmail`e kayıtlı numaraları gösteriyor.
Sim kartlara baktım onlarda kayıtlı numara yok.
Daha önce başına gelen oldu mu ? Nasıl düzeltilir ?
Xiaomi cloud hesabım falan da yok, sadece 1 tane gmail hesabı var.
Çok sıkıntılı durumdayım yıllarca biriken numaralar gitti çoğu.
Teşekkürler
Motorsiklet seyahati yaparken mesela bir köye gidicem sürekli ana yollara sokuyor. Mesela normalde 40km gideceğim yolu uzatarak 50-60km yapıyor ana yola vs. sokarak. En kesitrme köy yolundan gitmek istiyorum onu ayarlamak epey zor.
Şehir içinde aynı 5km lik bir yere gidicem ana yola sokup 6-7km yapıyor. Şehir içinden gitmek istiyorum.
Uygulama içinde bunun çözümü varmıdır ? Yaya seçeneğini seçince en kestirme yolu gösteriyor ama bu sefer yolda giderken nerden gideceğin pek belli olmuyor ekranda, yolu kaçırabiliyorum.
Birde mesela PCdeki gibi yolu istediğim gibi düzenleyemiyorum mobilde.
Veya tavsiye edebileceğiniz başka bir uygulama var mı ?
Motorsikletin içine gizlenebilecek aküye bağlanan GPS takip cihazı arıyorum.
Öncelikle şunu sorayım tavsiye edermisiniz ? Tavsiye ederseniz hangi cihazları tavsiye edersiniz ?
Bu cihazlara sim kartı takmak zorunlu mu ? Takılıyorsa her ay internet paketi yüklettirmek gerekiyor mu ? onuda bilmiyorum.
Ortalama bir motor bile 30 bin tl oldu artık bu tür güvenlik önlemlerine de bakmak lazım gibi.
Arkadaşlar ben bir uygulama arıyorum çok aradım bulamadım.
Motorsiklet seyahatlerinde daha önce gezdiğim geçtiğim yolları gösteren bir program arıyorum. Mesela bir şehri geziyorum daha önce geçtiğim yolları tekrar tekrar geçmek istemiyorum, nerlerden geçtiğimi navigasyon programından anlık olarak görebilmek istiyorum. Mesela daha önce geçtiğim yerler mavi olur daha önce geçmediğim yerler beyaz olur. Böylece bir ufak ilçede vs. her sokağına kadar her yeri gezebiliriz. Aynı şehre bir yıl sonra tekrar gittiğimde ''Acaba burdan geçmişmiydim,burayı gezmişmiydim ?'' diye soru işaretleride akılda kalmaz.
Aslında Yandex veya Google navigasyon uygulamasında böyle bir özellik olsa efsane olur gerçekten.
Anlattığım gibi başka bir navigasyon uygulaması varsa oda olur.
Taaa 9 sene önceden biri başka forumda konusu açmış aynı isteği, eğer hala böyle bir program yoksa biri yazsın artık ya :D
|
Bu sene neden 4 yıllık AÖF bölümü yok ?
|
EN KOLAY AÖF BÖLÜMLERİ ? ANKET
|
|
Bu resimden çok utandım
EN KOLAY 4 YILLIK AÇIK ÖĞRETİM BÖLÜMLERİ ?
|
İlgi Alanları: Aliexpress
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.877
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 688.567 (Bu ay: 4.070)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.039 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar