Beyerdynamic 990 Pro vs Rode NTH 100
Merhaba,
Uzun zamandır kaliteli bir kulaklık arayışındayım. İncelemelerim sonucunda iki model arasında kaldım. Ve sizin de görüşlerinizi almak, profesyonel bakış açınızdan yararlanmak isterim. Öncelikli amacım, müzik dinlemek ve oyunlarda çevresel sesler alabilmek. Güçlü bir bilgisayarım ve Sound Blaster G6 ses kartım var. Bunun yanında bir de MacBook Air M1 ve fiioq3 DAC da bulunuyor. Şu an KZ edx Pro IEM kulaklık kullanıyorum. Müzikleri Deezer'dan, bazen de kendi FLAC parçalarımdan dinliyorum.
Ne tür müzikler dinliyorum? Her tür adale de var, pentagram da, ama sıcak sesleri seviyorum, genelde EQ ayarlarından basları biraz artırırım.
Bu noktada dinlediğim her şarkıyı hem sahne başarımı konusunda hem de sıcaklık konusunda aşağıdaki seçeneklerden hangisini seçmem gerekiyor?
1.seçenek, bd 990 Pro. Eskimeyen güç, malzeme kalitesi ses karakteristiği ve açık olması.
2.seçenek, Rode nth 100. sahnenin yeni oyuncusu, ses kalitesi ve malzeme kalitesi ve alakantra yastıklar. Bu fiyata bu özellikler şaka mı denecek bir model.
Merhaba teknoloji severler.
Yakın zamanda topladığım bilgisayarımda bir türlü çözemediğim bir sorun meydana geldi. Başlıkta da belirttiğim gibi Ryzen 7 2700x işlemcim bugüne kadar sorunsuz bir şekilde çalışırken dün yarı gücünde çalışmaya başladı, normalde 8çk 16thr olması gereken işlemci 4çk 8thr olarak çalışıyor.
Gerekli olan bütün ekran görüntülerini ekte veriyorum. Bir bakabilir misiniz?
Düzeltmek için denediğim yöntemler;
1-BIOS sıfırlama ve pilini çıkarıp bekleme.
2-BIOS ayarlarını default yapma.
3-Easy Tune gibi yazılımlardan ayarları default yapma.
4-BIOS güncelleme.
Meslek: https://www.instagram.com/sahaptanrikulu/
İlgi Alanları: Photography
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 345 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El