![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Thinkpad E15 ISINMA SORUNU
Arkadaşlar iyi akşamlar. E15 model cihazımda elle ciddi bir şekilde hissedilecek şekilde ısınma mevcut. İki adet Thinkpad resmi servisi götürmeme rağmen hiçbir sorun olmadığını söylediler. Laptopta hiçbir uygulama açık değil iken CPU ısısını 62'den aşağısını görmedim. Chrome, spotify, python açınca ise 75'leri görüyor. Sizce bu ısınma normal mi? E14 model cihazımda var o buna göre buz gibi(max 40-50 arası) onun için bir şüphe oluştu.
bisttten uzak durun
Herkese iyi akşamlar. Ülke günden güne batarken tabi şirketleri yatırımcılarıda vuruyor.Borsada bu ay kaybettiğim paralar ile küçük bir işletme başlatabilirdim.Destek direnç diyorsun her grafikte teyit ediyorsun yok tık yok abi.Daha düşmez diyosun dibin dibini görüyosun.Kısaca size tavsiyem Bist oynamayın tlnin geçtiği hicbir yatırıma girmeyin.Bu da abiniz kardeşiniz ufak bir tavsiye olsun.Zararı en aza indirmek için gittigidiyor hesabı açtım şu an az ürün var ama ilerde artıcak bi bakmanızı tavsiye ederim.Zararının neresinden dönersek kardır usta.Linki bırakıyorum: https://www.gittigidiyor.com/magaza/kilifportal bi bakmanızı rica ederim gençler :)
Google+ AD DEĞİŞTİRME SINIRI!!!
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 632 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)