Xiaomi Redmi Note 11 Pro "nv data is corrupted" hatası
Merhaba. Yurt dışından aldığım Redmi Note 11 Pro telefonum güncellemeden sonra kafayı yedi. Sürekli kendiliğinden açılıp kapanıyor, main menu yazan mavi siyah ekrana geçiyor. Altta kırmızı bir yazıyla nv data is corrupted yazıyor. Ne yapmam gerekiyor
BİGSUR SONRASI MAC KAFAYI YEDİ
Selam millet 2020 MacBook airimi dün öğle saatlerinde bigsura yükselttim fakat o andan itibaren fanlar durmadan çalışıyor. Uçak kalkıyormuş gibi bi ses sürekli bilgisayardan gelmeye devam ediyor. Catalinada hiç böyle bir sorunum yoktu fakat bigsurda safariye girince bile fanlar açılıp çok yüksek bir sesle çalışmaya başlıyor. Ne yapmam lazım?
AİRPODS KUTUSU HK
Millet selam bugün aklımı çok fazla çelen bir şeyi sormak istiyorum. Airpods 2.nesil sahibiyim ve aldığım günden beri özenle kullanmaya dikkat ediyorum. Fakat bugün cebime biraz bozuk para ve demir anahtarın olduğu kısma koymuşum kutuyu çıkarttığımda üstünde hafif bir morumsu renk oluşmuştu. Silmeye çalışınca da geçmedi. Daha önce de airpods 1 kullandım onda da böyle bi sorunla karşılaşmıştım fakat çok üzerinde durmamıştım. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ya da herhangi bi sorunun belirtisi midir? İçindeki mıknatısların demirlerle etkileşimi olabileceğini düşündüm fakat çevremde bunu yaşayan ya da buna dikkat eden birileri yok.
—Zamanla üstündeki morluk geçiyor bu arada.
Lightning kablo hakkında
Millet selam. Aklıma takılan bir konu oluştu. Herhangi bir apple ürünün Lightning kablosu diğer cihaz için fark eder mi? Tüm Lightning kablolar aynı mı? AirPods'un kutusundan çıkan kabloyu İphone'umun kablosuyla değiştirmem herhangi bir fark yaratır mı?
AirPods 3 hakkında
Millet selam. AirPods 2 almayı düşünüyorum fakat Nisan ayı Apple etkinliğinde AirPods 3 tanıtılıcağı konuşuluyor. AirPods 3'te ne gibi bi yenilikle karşılaşabiliriz? Fiyatının Airpods 2 den fazla olma durumu var mıdır? Nisan ayında tanıtılması durumunda tahminen ne kadar zamanda Türkiye'de satışa çıkar?
SPOTİFY PREMİUM HK
Millet selam. Yaklaşık bir senedir spotify premium kullanıyorum ancak iptal etmeye karar verdim. Premiumu iptal ettiğimde hesaptaki şarkılar siliniyor mu? Tekrar premiuma geçiş yaparsam geri gelirler mi?
AIPODSLARIMIN SÜREKLİ BAĞLANTISI KESİLİYOR
|
|
Yurtdışından apple pay ile macbook almak
|
Silinebilir.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 522
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 12.989 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar