Hesaplar Merkezine giremiyorum
İNSTAGRAM BAŞKASININ HESABINI KAPATTIRMA
ÜCRET KARŞILIĞI BU HİZMETİ VEREN BİRİSİ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞSIN . KAPATTIRMAK İSTEDİĞİM Bİ HESAP VAR...
505 018 6431
EV SAHİBİ , KİRACI PROBLEMİ
merhabalar öncelikle .
İstanbul Fatihte 5 yıldır bi kiracım var . yıllarca annem ilgilendi kiracı ile . şuan ödediği kira 2k . annemin ilgilendiği sürece benim hiç bir alakam yoktu bu işlerle haberim bile yoktu kaça oturur kiracı kim vs bilmezdim .annem artık bana devretmek istiyor , kendisinin bayan oldugu için kiracı karşısında çok ezildiğini ve artık çok yoruldugu için artık bnm ilgilenmem gerektiğini söylüyor . misal veriyom annem 500 lira zam yapmak istedigi zaman kiracı bunu bi şekilde kabul etmeyip karşısındakide bir bayan oldugu için çok rahat üstesinden gelip bunu 100 liraya kadar düşürmüş zamanında. neyse fazla uzatmıcam , vatandaşı aradım konuştum ne yaptıgım zammı kabul ediyor nede evden çıkmayı kabul ediyor , 2k dan min en düşük 5k istedigimi belirttim , kabul etmedi , bu vatandaş 5. yılını doldurmuş bir kiracı . bu zamanada kadar yok pahası 2k dan oturdugunu kendiside biliyor bizde biliyoruz , bu vatandaşa ben ne yapabilirim . uzlaşma vs istemiyorum min dedim en düşük 5k kabul ediyorum bunun altı kesinlikle olmaz . evdende çıkmam diyor .. arkadaş ev sanki benim değilde kiracının ben anlamadım gitti , dedigim gibi hiç anlamam bu işlerden son bi kaç günüdür araştırmak durumunda kaldım ve gerçekten ne kadar rezalet rezil yasalar oldugunu gördüm . tadilat bahanesiyle çıkartılabiliomuş diye duydum byerden . evi satıcam veya 1.dereceden yakınım gelicek , bunlarıda duydum , bunlar dışında bi çözüm arıyorum .
HDD SORUNU SANIRSAM :(
|
MHO fitgril
|
|
Anakart serileri arasındaki fark nedir? (ASUS)
|
DİSK BELLEGİ DOSYASI ÇOK KÜÇÜK (HATA)
DH SİTESİ FULL KASIYO
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Ben Avrupa'nın son umuduyum. Onu almak için şiddet kullanmam gerekti. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 504
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 14.200 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware