arkadaşlar merhaba bu hafta bu 2 tv den birini alacağım fakat karar veremiyorum.. sizce hangisi daha iyidir ?
LG Model UR91..
Diğeride Samsung 75CU7100
Fiyatları Çok Yakın fakat karar veremiyorum.. biri webos işletim sistemli diğeri Crystal işletim sistemini kullanıyor..
tv de ara sıra ps4 oynarım.. dizi izlerim ve netflix , disney , prime gibi platformlara girerim onun dışında çok bir özellik aramam ve dts ses sistemini desteklemesini isterim o kadar.. sizce hangisini önerirsiniz ?
arkadaşlar Vestelin de 2 modeli ni ekledim listeye.. bu 4 tv modelinden sizce hangisi iyidir ?
Vestel :
Vestel :
arkadaşlar merhaba wv golf sahibiyim ve istanbulda yaşadığım için genelde 4 mevsim lastik kullanıyorum.. şuan ki lastiklerim henüz 1.5 yıl önce aldığım çatlamış petlas lastiklerim var.. bir önceki konumu hatırlayanlar bilirler zaten.. artık bu çatlak lastikler ile daha fazla araca binmek istemediğim için 1 - 2 hafta içinde lastikleri değiştirmek istiyorum.. aslında aklımda michelin lastikleri vardı fakat çok gereksiz pahalı buldum.. continental düşünüyorum.. önerirmisiniz ? daha önce continental kullanmadım özellikle 4 mevsim serisini kullananlar sizce alınır mı ?
arkadaşlar merhaba yaklaşık 13 ay önce Golf aracıma petlas 4 mevsim lastik taktırdım.. kendi bayilerinden 0 olarak aldım.. bugün aracımı bakıma götürdüğüm zaman usta lastiklerinin değişmesi lazım ortadan çatlamış dedi.. yani 1 yıllık lastik ortadan nasıl çatlayabilir anlamadım ? siz siz olun petlas tan uzak durun..
arkadaşlar lastiklerimin fotoğraflarını çektim.. kusura bakmayın fotoğraf çekip ekleyememiştim konuya.. model petlas imperium pt 535 ..
İphone 14 mü almalıyım yoksa 15 beklenir mi ?
arkadaşlar şuan se 2020 kullanıyorum.. ayrıca ilk iphonem idi kendisi.. artık şarjı yetersiz geliyor ve ekran küçüklüğünden sıkıldım artık 3 yıldır kullanıyorum telefonu bir sorun yaşamadım lakin tek kamerası olması da artık yetersiz geliyor.. geniş açı olmaması ve yapay zekalı portre kullanması ve gece modu da olmaması artık değiştirmem için büyük sebeblerden birisi..
düz model iphone 14 bakıyorum ama 13 ile hemen hemen aynı diyenler var.. 1 ay sonra da iphone 15 çıkacak.. siz olsanız beklermiydiniz ?
Se 2020 den 14&15 e geçmek kamera açısından büyük fark yaratır mı ?
Ps3 Te Video Çekeceğim
Arkadaşlar merhaba elimde ps3 var fakat biliyorsunuz capture card kullanmadan video kaydı alınmıyor.. ben elimde 4k video kaydı yapabilen bir telefon ile videolarımı çekmek istiyorum sizce önerirmisiniz?
video çekmemin tek amacı izlenmesi vs değil sadece elimde oynamadığım çok sayıda pixar&disnep oyunu var.. çoğuda animasyon oyunları.. ben bir oyun seri yapmayı amaçlıyorum..
Edward Norton'un Oynadığı 2008 Yılında Çıkan Hulk Filmi Beyazperde Sitesinde Yerden Yere Vurulmuş Resmen.. Bana Göre En İyi Hulk Filmidir.. Dark Knight Tarzı Çekilmiş Karanlık Temalı Hulk'ın Gücünün Tam Gösterildiği Bir Filmdir.. Özellikle Avengers Filminde Hulk Gibi Bir Gücü Rezil Etmişlerdi.. Çocuklara Göre Yeniden Tasarlamışlardı.. Siz Ne Düşünüyorsunuz Arkadaşlar? Sizce '' Incredible Hulk '' Filminin Devamı Yapılmalımıydı ? Hoşunuza Gitmişmiydi ?
Filmin En İyi Sahnelerinden '' University Battle ''
Filmin En İyi 2.Sahnesi Final '' Hulk Vs Abomination ''
Mesela Bu Sahneleri Avengers Filmindeki Göremezsiniz.. Burada Oldukça DC Filmleri Gibi Karanlık Temalar Kullanılmış..
arkadaşlar askere 3.grup olarak gideceğim.. fakat bazı arkadaşlar bunun benim için şans ve avantaj olduğunu söylüyorlar.. genelde 3.grup gidenlerin ne gibi bir avantajı var ?
edit : er olarak gidiyorum.
3.Grup Er olarak gidecekler var mı benim gibi ?
Sputnik Türkiye Twitter'da: "Beyoğlu’nda 'omuz atma' kavgasında bıçaklanan Amerikalı turist, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti https://tr.sputniknews.com/20211228/beyoglunda-omuz-atma-kavgasinda-bicaklanan-amerikali-turist-kaldirildigi-hastanede-oldu-1052200563.html https://t.co/lgstkRAsWA" / Twitter
Avrupa Birliğinin Türkiyeyi Neden Almadığı Ortada İşte.. Şu 5 Tane Mağlum Irkın Yürüyüşlerine Bakın.. Daha dün Kadıköy’de Bir genç, yan baktığı için defalarca bıçaklanarak öldürülmüştü..
adam birde özür diliyor yani.. ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum hâlde istanbul'da yürürken kendimi güvende hissetmiyorum, şu garibanın ne suçu günahı var şimdi?
sadece bıçak çekeni tutuklamış, diğerlerini serbest bırakmışlar birde diğeri de 2 yıla kadar çıkar zaten
işin tuhaf tarafıda ülkede sokaklarda bu kadar çok cinayetler yaygınlaşmışken bu durumu hiçbir siyasi partinin gündeme getirmemesi.. önce halka sokak güvenliğini temin edeceksiniz ki sonra huzur sağlayacaksınız.. hepsi boş projeler vaatler peşinde.. sokaklarda benim güvenliğim yoksa projeden vs banane?
Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Grup Toplantısında Konuştu
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 255
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 49.879 (Bu ay: 1.832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 393 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası