DELL Inspiron 7577 - Ekran Arızası (YARDIM!)
Herkese selamlar,
Dün internette gezerken bir anda ekranımda garip çizgiler oluştu. Daha önceki 8 yıllık notebook'um da benzer bir durum yaşadığım için öncelikle ekrana dokundum. Ancak hiçbir değişme veya düzelme olmadı. Bilgisayarı uyku moduna alıp açtığımda düzeldi. Her ne kadar içim rahat etmese de, anlık bir sıkıntıdır veya yazılımsal bir arızadır diye, biraz daha bakıp kapattım.
Bugün pc'yi açtığımda gece ki yaşadığım durum aklıma geldi. Biraz internette araştırdığımda, başka marka-model cihazlarda farklı şekillerde bu durumu yaşayanların olduğunu gördüm. Sonrasında okuduklarımdan bir şeyler çıkararak sorunumun yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım.
Öğlen Dell Update uygulaması ile bütün güncellemeleri yaptım. (Ekran kartı ve bios dahil.) Yaklaşık 10 adet güncelleme vardı. Bu arada onları kurmadan önce Nvidia güncellemesini de yaptım. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp kullanmaya devam ettim. Saat 18:00 e kadar hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanırken, yaklaşık yarım saat önce dün yaşadığım sorunu tekrar yaşadım.
Videosunu aşağıya bırakıyorum, şimdiden yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.
Dip Not; Bilgisayarıma göz bebeğim gibi baktım, hiçbir darbeye maruz kalmadı. Belki okumayan olmuştur diye tekrar belirteyim, bios da dahil olmak üzere bütün güncellemeleri yapıldı.
Yaralı Kuş Bulduk Tecrübeliler İçeri LÜTFEN...
|
2.000TL 'Ye Oyun Bilgisayarı Almak İstiyorum!
|
Kedim ilk aşısından sonra çok halsiz !
|
Max 1700 TL'Ye En İyi F/P Dizüstü Notebook !
|
Max 1700 TL'Ye En İyi F/P Dizüstü Notebook !
|
|
|
1400₺ Para İle ........ Yapmalısın.
|
Bianchi Speed 3000 VS. Salcano NG550
|
İlgi Alanları: Bisiklet , Arabalar
Samsung Galaxy S7 32 Black Onyx (Nam-ı Değer; Canavar)
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 418
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.232 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası