LG UltraGear 27GN650-B 27"
LG UltraGear 27GN650-B 27" kutu içeriğinden çıkan şu küçük plastik aparat ne işe yarıyor arkadaşlar
X box Series X 120 hz sorunu
Arkadaşlar merhaba, LG UltraGear 27GN650-B 27" monitöre sahibim.(144 hz 1ms) Xbox series x de display port olmadığı için HDMI ile bağladım ( xbox series kutusundan çıkan Ultra High Speed HDMI yazan kablo ). Ancak ufo testi sitesinden test yaptığımda 60 hz görüyorum. Xbox ayarlarında 120 hz şeklinde seçenek aktif oldu ve seçtim. Sitede böyle göstermesi neyden kaynaklı acaba ? Birde display portu xbox bağlamak için aparat var mı ? işe yarayan.
Google Hesabıma Giremiyorum
Arkadaşlar telefonumu servise yolladim ( iphone ) Servise yollamadan sıfırlamamı istediler. Neyse sıfırladım yolladım. İş yerinde sürekli google hesabım açıktı (gmail e bakıyordum ) ancak telefonu sıfırlayınca burdan çıkış yapmış. Ben girmeye çalıştığımda iki doğrulama istiyor. Hattımı geçici telefonuma taktım. Ancak ikili doğrulama nasıl yapacağım ? google uygulamasından evete basmamı istiyor. Uygulamayı kursamda ondada giriş yaparken ikili doğrulama istiyor. Google hesabımın telefon numarası bende, yedek mail bende. Ancak bunları kullanacağım ekrana bile gelemiyorum. Bilgisi olan varmı bu konuda ?
Acil Avukat Desteği
|
Lifecell Ukrayna :)
11 Sene önce - Metin 2 Nerden Nereye
|
Warmane Server
|
Zam Zam Zam
Video Hazırlama - Efekt hakkında
|
Sorunu Çözdüm
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 369
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 12.136 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun