Merhaba arkadaşlar,
Bende Dell G15 5530 var, adaptörü büyük bir boyutta. Ev kullanımında unutup gidiyor insan yerde duruyor zaten ancak dışarı çıkmak istediğimde saçma sapan bir hal alıyor durum. Çıkışı 19,4Volt - 16.92A 330W'lık bir adaptör resmen. Bunun yerine 19,4Votluk daha düşük amperli bir adaptör alsam. Oyun harici iş, sokak kullanımlarında bu adaptörden faydalabilir miyim? Yoksa laptopa zarar mı veririm?
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 haftadır bu laptopu kullanıyorum. Oyun performansı vs gayet iyi ancak çok saçma bir olayla karşılaşıyorum. Bi arkadaşta bahsetmişti bu durumdan hatta iade etmişti. Sorun şu,
Ben örneğin Marvel Spiderman Remastered orta ayarlarda oynarken oynarken, ilk 30-40dk 85-90-100Watt çekiyor ekran kartı Fps lerde max 220 ortalama da 180 civarı geziniyor bu konuda bi sıkıntı yok. Ancak iş 40dakika sonrasına gelince ekran kartı bi anda kendini 30-35W nadiren 50-55W arasına limitliyor ve haliyle FPS te max 120 ortalam da 100 civarına düşüyor. Bu kronik bir sorun falan mı sebebi ne anlayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Sistem şu;
CPU = i7 13650HX
GPU = RTX 4060
Aşağıya durumu özetleyen 2 görsel bıraktım ilgili, konuya hakim arkadaşlar ilgilenirse çok memnun olurum.
Dell G15 5530 Şarj Adaptörü
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Dell G15 5530 bir laptop var, 330Watt lık dev bir şarj aletine sahip, açıkçası mobilitesi çok düşük. Bu şarj adaptörü yerine alabileceğim küçük ve bu laptopu şarj edebilecek bir adaptör var mı? Gerçekten sinirlerimi bozdu o adaptör
Arkadaşlar laptop arayışım bulumakta. Bir kaç adayım var. Fiyatına göre en alınabiliri arıyorum.
Ryzenli olandan şüphelerim var. S serisi olması hem güçte düşüş hem de ısınma ihtimallerini arttırıyor ben de.
Linkteki ürünü alacağım, thunderbolt girişi yokmuş. Bu giriş ne işe yarar önemlilik seviyesi nedir? Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Olmazsa olmaz mıdır
Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim sizce? Ya da farklı öneriniz var mı?
Merhaba arkadaşlar,
İki laptop arasında kaldım,
Rog tasarım olarak kendini kanıtlamış, tip ve marka kalitesi olarak güzel ürünler çıkaran bir seri. Dell ise biraz çirkin ürünler yapıyor ancak içerik olarak sağlar farklar var.
44k Asus Rog 13.nesil 4070
46k dell i9 13.nesil 4060
1.si 13.nesil i7 rtx4070 li Asus Rog
2.si
13.nesil i9 rtx4060 li Dell G16
açıkçası marka ve model olarak Dell den çekiniyorum ancak tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok memnun kalırım.
Merhaba arkadaşlar laptop arayışım bulunmakta fiyat bandını biraz geniş tuttum.
Araştırırken 2-3 aday buldum sizlerle de paylaşmak isterim. Bu adayların arasında ya da farklı önerileriniz olursa memnun olurum.
- Adayım
2.Adayım
3.adayım
Farklı tavsiyeleriniz olursa lütfen yazın arkadaşlar, kısa vade de bu 3 üründen birini seçeceğim
Sürme devresinin hesabı nasıl yapılır
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki devre ile alakalı bir excel tablosu ayarlamak istiyorum da, R3 benim için röleyi ifade ediyor, röle yani direnci değiştirdiğimde üzerinden geçen akımı nasıl hesaplayabilirim, VCE1 VCE2, IB1, IB2 gibi değerleri matematiksel olarak nasıl hesaplayabilirim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Biliyorum simülasyon zaten ölçüm yapıyor ancak bana matematiksel doğrulama gerekli, hem kişisel gelişim hem de düzgün bir excel tablosu için
iPhone 11 mi Redmi note 11 pro mu
Merhaba arkadaşlar,
Bütçemden ve fiyatlarından bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum sizlere. Aklımda 2 telefon kaldı;
iPhone 11
Red mi note 11 pro
Siz bu 2 telefon arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 398
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.457 (Bu ay: 280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar