Kamera Önerisi
Merhabalar, E-ticaret işimiz gereği bir kamera almaya karar verdik ancak bu konu hakkında pek bilgim yok kit lensleri yeterli olacak mı yoksa elimdeki cihaz ile ekipmanı güçlendirerek devam edebilirmiyim? Pazaryerlerinde ve kendi web sitemizde satış yapmaktayız sektör gıda ve tekstil. Bugüne kadar İphone 12 pro max ile raylı spot ile aydınlatma sağlayıp çekimlerimizi yapıyorduk. Ürün fotoğrafçılığına merakım var ve bir şeyleri kendim ortaya çıkarmak istiyorum. 2 kamerada kararsız kaldım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe maks. 14.000₺ (500-700 eksik, fazla olabilir)
Benim bulduğum kameralar sırasıyla:
Fujifilm X-T200 Koyu Gümüş + Xf 18-55MM Lens Kit
Fujifilm X-T30II Gümüş + XC15-45MM Kit
Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III Siyah
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
E- ticaret için kamera önerisi
Merhabalar, E-ticaret işimiz gereği bir kamera almaya karar verdik ancak bu konu hakkında pek bilgim yok kit lensleri yeterli olacak mı yoksa elimdeki cihaz ile ekipmanı güçlendirerek devam edebilirmiyim? Pazaryerlerinde ve kendi web sitemizde satış yapmaktayız sektör gıda ve tekstil. Bugüne kadar İphone 12 pro max ile raylı spot ile aydınlatma sağlayıp çekimlerimizi yapıyorduk. Ürün fotoğrafçılığına merakım var ve bir şeyleri kendim ortaya çıkarmak istiyorum. 2 kamerada kararsız kaldım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe maks. 14.000₺ (500-700 eksik, fazla olabilir)
Benim bulduğum kameralar sırasıyla:
Fujifilm X-T200 Koyu Gümüş + Xf 18-55MM Lens Kit
Fujifilm X-T30II Gümüş + XC15-45MM Kit
Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III Siyah
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 279 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar