MSI RAIDER GE78 HX 4090 laptop 91655 tl yanıyor
en az 50 bin tl daha ucuz diğer sitelerden
Yanıyor
Selamün Aleyküm piyasada 3000 TL gibi bi rakama satılıyor n11 de genel manada %10 indirim var surekli 2468 TL'den aldım
Knmaster KN6100 Motosiklet Kask İnterkom Bluetooth Intercom Kulaklık Seti Siyah 2.819,91 TL yerine 2.579,91 TL
Ewt arkadaşlar kas üstü bimden 2 adet aldım 2 tane daha kaldi.
5 gündür herhangi bi aciklama yapmayan Meral Akşener yarın açıklama yapacakmiş bence yine masadan kalkıyor ..
Selamün Aleykum Sevgili Dostlar Bu Konu İcinde Gerekli Guncellemeler Ve Detaylar Paylaşılacaktır.
Kutu Açılışı :
Wp grubu: https://chat-whatsapp.com/I6G0iV3mjIFAcYfhrKQ4NE
Wp yardımlaşma grubu aradaki (-) yi silip nokta yapin
Selamün Aleyküm Merhabalar Arkadaşlar , Ağustos Ayında Kuralkan İnternet Sitesinden Aldığım 38405 TL liste fiyatı olan Rs200 2021 model motorumun şase granaj bağlantısında titreşim nedeniyle kaynak patlaması oldu ,dedik evet bı japon degil olabilir ama arkadasında kuralkan var bize destek olacaktır , motorumu henüz 300 km'de olduğu için yenisiyle değiştirecektir. Neyse mesaj attım bana servisimize gidin orda tespit yapsınlar dediler ,gittim servise 1 gün sonra dönmeyince onlar dönmeden aradım , ustayla görüştüm kuralkan kaynak yapın veyahut şase degiselim teklifi yapmış ,şaşırdım ve ustaya birebir değişim veya para iadesi istiyorum dedim ve ekledim samimiyetle cevap verin dedim ustaya ,siz sıfır motorunuza kaynak veyahut şase değişimi yaparmisiniz, hayır dedi. Neyse müşteri hizmetleri aradı 1 hafta önce beni ikna etmeye çalıştı ,şase değiştirelim kimse anlamaz ,etmez gibi sözler söyledi. dedim hanım efendi motorlu araçlar dünyasıyla pek alakalı değilsiniz galiba, şasesi değişen motorun tüm parçaları sokulur sonra tekrar dizilir ve şase numarasi değişir nasıl anlamazlar kimi kandırıyorsunuz vs derken size döneceğim deyip 1 haftadır aramiyorlar. Sizden forum arkadaşı olarak destek rica ediyorum.
Fox Tvnin Çifçi Uzerinden Yaptigi İftira Videosu.
Malum Tipler Buraya Gelip ,Hala Utanmadan Bu Videoyada Yorum Yapacaklar. Bu Gune Atilan İftiralara Biri Daha Açıkca Eklendi, uzuldugum konu rizgini topraktan cikaran bi ciftci, neden bu yalana alet oldu?
Saatlerdir Forumu Kontrol Ediyorum, Ses Seda Yok..
|
Meslek: bilgi işlem.
Yeniden canlanmak için, Avrupa medeniyetini taklit değil, gücümüzün esası olan, İslamiyete dönmemiz gerekir! II. Abdulhamid Han. |
Yeniden canlanmak için, Avrupa medeniyetini taklit değil, gücümüzün esası olan, İslamiyete dönmemiz gerekir! II. Abdulhamid Han. |
Yeniden canlanmak için, Avrupa medeniyetini taklit değil, gücümüzün esası olan, İslamiyete dönmemiz gerekir! II. Abdulhamid Han. /// 2009 HYUNDAİ GETZ 1,5 VGT 88 HP*AÇIK MAVİ *///37 İNÇ PFL5405 PHİLİPS// SAMSUNG GALAXY NOTE II 4.1.2 //HP DV6 7110ET///1.5 TB WESTER D. HDD/// ASUS PAD TF300TG///GALAXY S PLUS İ9001///SUNNY AT 14100/// |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.540
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 55.434 (Bu ay: 375)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 900 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar