Merhaba,
Windows 11 için sanırım Deep Freeze uyum sağlamıyor ve farklı araçlar öneriliyor.
Fakat yanlış bir şey yapmama adına tecrübelerinize binaen önerebileceğiniz bir sistem dondurma aracı varmıdır?
ToolWiz indirip kurdum denemek için, fakat programı deaktif edemedim bir türlü. Sonunda tekrar formatlandı bilgisayar.
Şimdiden teşekkür ederim cevap ve fikirler için.
5 Yaşında ki Çocuğa Elektronik Eğitimi
Merhaba arkadaşlar,
Video paylaşım sitelerinde ortaokul seviyesi basit devre deneyleri videosuna denk gelip izlerken, 5 yaşında ki çocuğumun dikkatini çektiğini fark ettim ve "baba bizde yapabilirmiyiz?" dediğinde, üşenmeyip birlikte elektronikçiye gidip pil yuvası, kablo, anahtar ve lamba ile duy alıp gelip beraber yapmaya çalıştık!
Sonrasında ise ilgisini çekiyor olması, "bu mantığı nasıl geliştirebilirim?" sorusunu geliştirdi kafamda.
Sizlerden ricam; bunla ilgili öneri ve fikirlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.
-Deney malzemeleri (ses/ışık/motor vs) alıp, önünde (kendi ile birlikte) yapıp/bozup merakını geliştirmesini mi sağlamalıyım? Ki bunu tercih edersem uygun yollu, maddi olarak çok açılmadan neler almam yeterli olur?
Bu yolu seçecek olursam başlangıç seviyesi (basit devrelerin tanıtıldığı) bir kılavuza da ihtiyacım olacak. PDF veya kitap şeklinde.
[[Çok açılmadan dememde ki maksatım şu; ne tür malzemeler var tarzında internetten araştırma yapıp sanal bir sepet oluşturduğumda bi baktım ki oldukça iyi bir rakam çıktı ortaya :) ]]
-Veya hiç kafasını bulandırmadan, ilkokulu bitirmesini mi beklemeliyim?
Şimdiden gelecek olan cevaplar için teşekkür ederim.
Adana'dan selamlar.
TV'ye Bİilgisayar Bağlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
|
Meslek: İşçi
İlgi Alanları: Amatör telsiz, Müzik, Enstrüman, Sessizlik, Şiir
Dokunur gayretine, karışma hikmetine. Sahibi hürmetine, kulu incitme gönül. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.501 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware