1M₺ araba tavsiyesi
Selam dostlar, 2016 1.3 Egea Easy sahibiyim. Değiştirmek istiyorum 1M civarına otomatik modeli çok düşük olmayacak ve yakıtı az yakan ne alabilirim?
Turkcell-TurkTelekom Global'de Çalışan Var Mı?
Selam forum,
Turkcell-TurkTelekom Global'de çalışan var mı?
Çalışma şartları neler, başvuru koşulları neler? Bilgilendirme yapabilecekler yardımınıza ihtiyacım var.
1.3 Egea Yazılım Hk.
|
Selam dostlar, aracıma bayramdan sonra yağ bakımı yapacağım ama filtreye bir türlü karar veremedim. Önceki 2 bakımda OPAR kullandım webden aldım, sıkıntı da yaşamadım ancak ne kadar orijinal onu bilemiyorum. Ustam Wunder marka filtre kullanıyor yaptığı araçlara, Wunder mi taktırsam, Filtron set mi alsam yoksa eskiden aldığım filtreleri mi alsam karar veremedim
Eskiden alığım filtreler bu satıcının bu filtreleri
300.000₺ Araç Tavsiyesi
Selamlar, max. 300.000₺ bütçe ile min. 2012 model araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aracı bayan kullanacak.
Kriterler
- Öncelikle Manuel ikincil olarak Yarı Otomatik olmalı
-Benzin-Benzin&LPG olmalı
-Km yüksek olmamalı
-Hatchback, fark etmez
- Boya-Değişen durumu mümkün olduğunca az olmalı
Teşekkürler, iyi forumlar.
Selam dostlar, araç başlıktaki gibi 1.6 Multijet Otomatik Doblo. Araç yolda giderken stop ediyor. Ne yaptım ne ettim arızayı çözemedim usta arkadaşlara da sordum ama sonuç nafile
Aracın arızası:
-Enjektör tahliyesini patlatıp stop ediyor.
Yapılanlar:
-Pompa-enjektör yapıldı
-ECU kontrol edildi bi probleme rastlanmadı.
Aracın bulunduğu il: Samsun
Selam dostlar, arkadaşım Fiat Linea almış arabadan hiç anlamaz ilk aracı ve çevresi yok. Aracı Tarcanlar'a götürmesini söyledim de bakım yaptırmaya usta bulamadık. Gebze'de yetkili-özel fark etmeksizin usta önerisi olan var mı?
Dostlar selamlar, önceki konumda (linki mesaj sonuna bırakıyorum) yazılım hakkında bilgi almak için konu açmıştım ancak her kafadan farklı bir ses geldi firma konusunda sizce firmalardan hangisi, neden tercih edilmeli?
NOT: Samsun'da ikamet ediyorum. Araç 1.3 Egea
1- Dr. Ecu [120HP 250NM]
2- MegaChips(pek hazetmedim)
3- Paşaoğlu [115HP 260NM]
4-EcuFast (içime sinmedi gibi) [120HP 250NM]
Konu Linki: https://forum.donanimhaber.com/1-3-egea-yazilim-hakkinda--147341450-3#147385845
1.3 Egea Yazılım Hakkında
Selam dostlar, ben 1.3 egea aracıma Dr. Ecu tarafından yazılım yaptırmak istiyorum 25 HP 50 NM güç artışı toplamda 120 HP 250 NM olacak dendi. Daha önce yazışım yaptıran var mı tavsiye eder misiniz?
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Motosiklet,otomobil,bilgisayar
"Delilik;aynı şeyleri yapıp,farklı sonuçlar beklemektir." Albert Einstein |
Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma, Bana da gerizekalı dediler. Atomu parçalayıp ellerine verdim. [Albert Einstein] |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.823
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 72.517 (Bu ay: 1.557)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 856 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası