Logo go 3 muhasebe programını kullanıyoruz.
Veritabanından direk veri çekerek yada Xml çıktısı alarak ürünlerimi bir web sayfasında görüntüleyip stok kodu ile arama yaparak stok seviyelerini görmek istiyorum.
Bir firmada daha önceden böyle bir sistem görmüştüm. Asp ile yazmışlardı.
Yukarıda anlattığım işlemi araştırıp bulup yapabileceğim bir kaynak var mıdır ?
Merhabalar,
Aracımı 3 ay önce aldım aldığımda herhangi bir sorun yoktu.
Fakat 1 hafta sonra enjektör arızalandı ve ben o şekilde 700 km yol gelmek zorunda kaldım. Entektörler söküldü herhangi bir sorun gözükmediği için elektronikçiye gittim. Usta 2.enjektöre gelen kablolarda arıza olduğunu söyledi ve motor beyni ile birlikte tüm tesisatı düzeltti.
3 gün sonra araç enjektör patlattı. Enjektörlerin 4 ünü birden yeniledik. Aracı ustadan alıp eve gelirken 2. enjektör tekrar patladı.
Usta 2. enjektörü değiştirip lpg yi sökmemi o şekilde kullanmamı istedi. Şuan 1 - 1,5 aydır lpg sökmüş bir şekilde kullanıyorum.
Arıza kaydına bağladığımızda 20 adet hata gözüküyor silip tekrar baktığımızda ilk hatada sente atlak gözükmekte usta şuan yoğun olduğu için bir süredir bekliyordum.
Bugünde aracı çalıştırdığımda hafif gaza bastığımda ekranda EPC arıza lambası yandı. Ekranda Engine Fault Workshop yazısı gözüküyor. Gaza basıp ayağımı çektiğimde ön taraftan bir tıngırtı geliyor. Şuanlık bu şekilde bekletiyorum usta haftaya gün verdi.
Önerebileceğiniz bu sorunları çözebilecek İstanbul Avrupa yakasında bir usta var mı ?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 387 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel