Tv box tarayıcıda donma sorunu
H96MAX RK3528 ARM korteks A53 mali 450 4/32gb bu cihaz var youtube uygulamasından 1080p rahat izleniyor ancak tarayıcıdan yotube girince kare atlama takılma oluyor. reklamı çok olan sitelerde düzgün çalışmıyor. benzer cihazı olan kişilerde durum aynı mı yoksa bende yazılımsal eksik mi var . 4k 60fps video usbden rahat oynatıyor.
Silinebilir
Bu monitörün modelini bilen var mı ?
Monitör arayışındayım. birçok aoc model inceledim ayağı böyle olup ses girişi ve 2hdmi girişi görmedim adam da bilmiyor yazmıyor etrafında dedi.
20x liq fiyatı nedir ?
20x te liq fiyatı yüzde 5 terse düşmek değil mi ? gateio 9.67 girilen shorta 9.91 liq fiyatı belirlemiş yüzde 2.5 yani.
Dolandıran adam para göndermiş ?
2019 son aylarında fotoğraf makinesi alacaktım sarı siteden dolandırıldım 200lira ucuza almak için 1600tl idi ürün işte . Dava duruşması varmış bugün ben ilk duruşmaya katılmıştım sonrasına katılmıyacağımı belirtmiştim mahkemede adam ptt ile 1600 göndermiş suçunu hafifletmek için mi yaptı bilmiyorum benim bir şey yapmama gerek var mı acaba? 1600 tl 2 senede enflasyona göre hesaplasa 3800 göndermesi gerek makine değerinde gönderse 6000 göndermesi gerek
Youtube algoritması hakkında
2019 da yüklediğim bi yabancı şarkı altyazılı bu senenin 31 mayısına kadar 45k falan izlenmedeyken şuan 180k izlenme olmuş ve yorumlar da portekizce . Elin portekizlisine neden gösterildiği ilginç geldi.
LoL bitmiş.
|
Mining olmadan kripto paralar varlığı sürdürebilir mi ?
|
Ekonomide 20 yıl geriye gitmek
|
Gerçekçi film önerisi
|
İlgi Alanları: Futbol-Teknoloji
Steve Jobs Reis |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.551
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 93.695 (Bu ay: 1.311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware