elektrikli bisiklette İNCE TEKER mi KALIN TEKER mi?
merhabalar.
bu soruyu hem ince teker hem kalın teker elektrikli bisiklet kullanmış olan arkadaşlarımıza soruyorum.
ince teker mi kalın teker mi daha iyi bir seçim olur, neden?
büyüklüğü, hafifliği, yer kaplaması gibi şeylerden ziyade (çünkü bunlar zaten açık, yer veya ağırlık için ince teker tercih edilmeli) sürüş, çekiş ve konfor açısından soruyorum. yani zevk için gezmek amacıyla bineceksek siz hangisini tavsiye edersiniz?
uzun süre kullanılmadığında batarya sağlığını nasıl koruyabiliriz?
merhabalar.
genel olarak, bataryaların kullandıkça daha verimli hale geldiğini biliyoruz. uzun süreler kullanılmazsa ömrü azalabilir. kışın elektrikli bisikletimizi kullanmayacaksak, 4-5 ay boyunca pili şarj etmeden öylece bırakmak yerine evde nasıl boşaltabiliriz, bir yöntemini bilen var mı acaba?
tek pota basketbol oynarken (streetball demiyorum, okulun bahçesinde oynarken) top çemberden dönerse rakip oyuncu ribaundu aldıktan sonra atış kullanmadan önce :
- 3 saniye koridorunun mu dışına çıkmak zorunda,
- 3'lük atış çizgisinin dışına mı çıkmak zorunda ?
tabi bunun belli bir kuralı olmayabilir ama genelde hangisini uyguluyorsunuz?
silinebilir
silinebilir
ev ve eğitim ve düşük kapasiteli oyun için laptop tavsiyesi rica
merhaba,
evde eşimin ve 6. sınıfa giden oğlumun kullanması için 7-8 bin lira civarında bilgisayar alacağım. arada oyun da oynayacak ama ben açıkçası günümüzde oyunlar bilgisayara mı yükleniyor, yüklemeden online mı oynanıyor bilmiyorum.
siz gençler bu konuda tavsiyede bulunabilirseniz memnun olurum.
core3'ler pahalı, celeron istemiorum, ryzen 3 işlemcili olabilir. athlon işlemci nasıldır, ryzen'den daha mı iyi bilmiyorum. full hd istiyorum, ekran boyutu 14" veya 15,6" olabilir. hp, dell, lenovo tercihim.
teşekkürler.
Merhaba. Cumartesi günü istanbul'dan bir düğün için ankara'ya gidip aynı gece geri döneceğim. Hızlı tren bileti tükenmiş. Otobüsle gideceğim ama düğün Etimesgut'ta. Aşti dışında Etimesgut civarı veya Eskişehir yolunda kendi terminali olan otobüs firmaları veya yolcu indirip alınan noktalar var mıdır bilgisi olan yazabilir mi rica etsem.
Aşti yerine bu yerlere gitmek daha kolay olur diye düşündüm.
merkezi sistem dağıtıcısını değiştikten sonra bazı kanallar giti
|
astra h konsol kaplayan yer?
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 677
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 19.457 (Bu ay: 354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar