Selam Amazon'dan 2 Adet Xiaomi C200 Dış Mekan Kamera satın aldım. Kameranın kurulumunu sorunsuz yaptık. İç mekanda sorunsuz çalışan kamera Evin giriş kapısına merdivenlerden kimler gelip gittiğine bakmak için taktığımızda sensörlü tavan lambasını yakıyor. Ne yaptım ise bu sorunu aşamadım. TP Link Taco 500 dış mekan kamera taktığında hiçbir sorun yok. Sensörlü Tavan Lambasını yakmıyor.Her şey istediğim gibi çalışıyor. Xiaomi C200 2 Adet Dış Mekan Kamerası aldığımdan kameraların ikisi de aynı marka olduğu için Tek Xiaomi uygulamasını kullanmak adına bu sorunu nasıl aşabilirim.
Şimdi sizden ricam Xiaomi C200 Kameranın Sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmem için Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Ağda yazıcıdan bilgisayar tarama yapılmıyor
Selam Sayın forum kullanıcıları
:irket bilgisayarında Develop ineo 283 yazıcıdan bilgisayarıma tarama sorunsuz yapıyordum. :irket bilgi işlem yöneticileri tarıfından yazıcının ip adresi değiştirldi. Bundan sonra ne yaptıysan yazıcıdan bilgisayarıma tarama yapamadım. Format attım gene olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Sapphire RX570 Fan Sesi çok
Selam Sapphire RX 570 Ekran Kartı 6 ay oldu alalı aldığım günden beri fanların biri yani kasa bağlantı yerindeki fan değil de arka kısımdaki fan çok sesli çalışıyor. Bunu nasıl giderebilirim. Yeni Fan aldım ama gene çok sesli Yalnız Ekran Kartı mining den çıkma Bu konuda acil bilgi ve çözüm verebilirseniz sevinirim.
Web Tasarımı
|
Samsung Galaxy S9 Çift Hat Sorunu
|
Böyle Bir Bluetooth Kulaklık
Samsung Galaxy S9 SMS Sorunu
|
SSD + HDD Nasıl Tek Olur...
|
Huawei Mate 10 Pro Yardım
|
Huawei Mate 10 Pro Yardım
|
Hayatta En kayda değer servet:;; Onur ve Şereftir. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 260
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 8.622 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar