Arkadaşlar ben geçen sene aldım bu sıvı soğutmayı 13700k işlemci ve z790 anakart ile kullanıyorum . Oyunlarda anlık 85 derecelere fırlamalar CPU paket sıcaklığı zaten hiç düşmüyor 95 100 lere dayanıyor sürekli. sıvı soğutma bozukmudur nedir anlayamadım yoksa normal mi bu sıcaklıklar boşta 40 derece çalışıyor işlemci garantisi devam ediyor ama garantiye girermi acaba arızalıysa .
Arkadaşlar geçenlerde hepsiburada da indirim vardı(satıcı hepsiburada). Dior ürünlerinde bende uzun zamandır dior sauvage parfüm kullanıyorum edt versiyonun tester versiyonu vardı ilk aldığımda orjinal almıştım buram buram kokuyordu daha sonra edt aldım oda aynı şekildeydi ancak sonraları parfüm bozuldu gibi oldu sanki üstümde eskisi gibi durmuyor pek çabuk uçuyordu. Bende ürünün 2019 üretim olduğu için bozulduğunu düşündüm ve 60ml edp ve çok tavsiye edilen elixer versiyonunu aldım ürünler geldi tarihleri yeni idi denedim güzel kokular gayet hoş ancak sanki hiç yayılması yokmuş gibi buram buram kokan bir parfüm havası almadım denemek için annemin üstüne de sıktım annem kokuyu alabildiği söyledi ancak bana ne hikmetse gelmiyor yani o edp ve elixer çok güçlü konsantrasyonu olan parfümler olmasına rağmen sanki buram buram kokmuyor gibi annem komşuya taziye ye gitmiş hemen herkes ne kadar güzel koktuğunu söylemiş sorun bendemi acaba çözemedim yada başka bir açıklaması varmı acaba burnum alıştığı için mi kokmuyor ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.939 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar