Merhaba arkadaşlar dün 2-3 saat oyun oynadım total war warhammer gta 5 vs. ve oyunları oynarken düzenli aralıklarla sıcaklıkları kontrol ederim 70 dereceyi geçen bileşen yoktu hep 65 civarındaydı. Sonrasında her zamanki gibi 2-3 dk bilgisayarı soğusun diye boşta bekletip kapattım ve yaklaşık 4 saat sonra açmayı denediğimde monitör sinyal vermiyordu işin garibi mouse ve klavyeninde ışıkları hiçbir şekilde çalışmıyordu. Ertesi gün belki düzelir diye bekledim şuanda durum aynı. Ekran kartı daha önce tamir görmüştü ekranda oluşan mavi çizgiler ve siyah ekran yüzünden acaba sorun yine ekran kartında mı? Bu sefer psu dan da şüphelenmeye başladım çünkü ekran kartı bozukken bile klavye mouse çalışıyordu bunda sadece wifi ve kulaklığın ışığı yanıyor hdd ışığı düğmeye basınca 1 kere yanıp kapanıyor bir daha yanmıyor. Onboard a bağlayınca götüntü alabiliyorum yalnız. Statik elektriği almak için söylenen yöntemleri denedim olmadı ramı çıkarıp taktım olmadı (bunu onboardda görüntü alabildiğimi farketmeden önce denemiştim) Sorun sizce ne şuan aklıma hiçbirşey gelmiyor ne denediysem olmadı
Ekranda Çizgiler Oluştu
Merhabalar, az önce oyuna giriyordum yükleme ekranı bitti ama o esnada ekranda bir anda çizgiler belirdi. Bilgisayara reset atıyorum düzelmiyor, açılırken çizgiler çıkıyor sonra windows a geçmesi gerektiği zaman simsiyah ekran. Sorun ne olabilir sizce?
Aliexpress Vergisi Ürünlere Mi Eklendi?
Merhaba, dikkatinizi çekmiştir son zamanlarda ücretsiz kargolu ürün kalmadı ve kargo fiyatları hayli yüksek aliexpress'te. Acaba amazondaki gibi vergiler ürünü satın alırken ödediğin tutara mı eklendi? Eğer eklenmediyse 80 tl lik ürün almayı planlıyorum 80 tl de kargosu var ben bu ürüne 80 tl üzerinden mi vergi ödeyeceğim 160 tl üzerinden mi?
Mazeret Sınavına Girebilir miyim ?
|
Cep Telefonu Taksit Yasağı ?
|
Doğaçlama Su Kaplumbağası Teraryumu
cort x5 hakkında
|
Harddisk Boyutunun Durduk Yere Düşmesi
|
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.980
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.472 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.525 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic