Akbank chip para etkinliği yeniden başladı. Davet koduyla kayıt olan her kişi için 200 chip para veriyor. Toplamda 1000 chip paraya kadar kazanabiliyoruz. Ben de bana gelen 200 chip paranın yarısı olan 100 TL yi anında ibandan size gönderiyorum.
Davet kodum: 100010127530
Google Play'den uygulamayı indirip gerekli bilgileri girerek kayıt olabilirsiniz. Hesap olarak vadesiz hesabı seçin ve kart gönderim yöntemi olarak asla kurye seçeneğini seçmeyin.
Telegram @unluckykid8 buradan ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar ixfi wallet bir airdrop düzenliyor
uygulamaya kayıt olup kyc yapıp belirtilen görevleri yapınca puan kazanıyoruz.
puan sistemiyle uygulamada belirtilen coinleri kazandığımız puanlarla alıp direkt binance a çekim yapabiliyoruz.
kayıt olduğumuzda kyc yaparak 40 puan kazanıyoruz. ilk yatırma ilk trade ve ilk referans gibi görevlerle 55 puana kadar kazanıyoruz. şuan bir coin 74 puan bu da yaklaşık 4.5 dolar değerinde.
ilk referansa 15 puan sonraki her referansa 10 puan kazanıyoruz. uygulamadaki puanlar ve coin marketi sürekli güncelleniyor puan toplayarak coin alıp çekim yapabilirsiniz güvenilir bir uygulamadır çekimde herhangi bir sorun olmamıştır.
uygulamayı indirip kyc yapıp 25 dolar üzeri yatırma işlemi yapıp bir defa al sat yapınca tüm görevler tamamlanıyor ve 110-120 kadar puana sahip oluyoruz ister 74 puana coin alın isterseniz biriktirin 120-150 puanlık coinler de geliyor puan arttıkça ödül değeri de artıyor.
26 dolarlık yatırımı egld olarak yaparsanız düşük fee ve hızlı olarak yapmış olursunuz ama isteyen trx olarak da yapabiliyor o da hızlı transfer oluyor.
refsiz link; ixfi.com
ref linki;
https://www.ixfi.com/auth/signup?referral_code=q199l7j7
kayıt olurken q199l7j7 kodunun gözükmesi lazım.
referanssız kayıta ödül kazanamıyorsunuz onu da belirtmiş olayım.
aşağıya çekim kanıtlarını vesaire bırakıyorum. (resimler alıntıdır.)
telegram: @unluckykid8 üzerinden ulaşabilirsiniz sorularınız için.
Midas borsası yeni kullanıcıların ilk yatırımlarına özel 5 dolar değerinde hisse veriyor.
Aşağıya bırakacağım yönlendirmeden uygulamayı indiriyoruz. Kayıt oluyoruz kyc işlemlerini yapıyoruz.
Hafta içine denk gelen günlerde borsanın açık olduğu saatlerde banka ile para yatırma seçeneğinden 40-50 TL yolluyoruz.
Dolara dönüştürüp hisse alım satım yapıyoruz ve 5 dolar hisse kazanıyoruz.
Ama hisseyi sadece referans sahibi yani ben kazanıyorum. Bu yüzden benim referansımı kullanarak kayıt olan kişilere 2.5$ yolluyorum. Bunun için yönlendirme linkine tıklayarak uygulamayı indirip kayıt olup işlemleri yaparken ekran kaydına almanız yeterlidir. Ödül yatar yatmaz 2.5$ göndereceğim.
Refsiz link: https://www.getmidas.com/
Telegram: @unluckykid8
BitOasis yeni kampanyası başladı. 31 Ağustosa kadar geçerlidir.
Referans linkim ile kayıt ol, KYC Yap. ( Kayıt olunca size bitoasis onay maili gelecek, onayladıktan sonra onay mailinin tarih ve saatini screen alarak bana gönderin, ardından size kod vereceğim. Sonrasında kyc yapabilirsiniz.)
Bankanızdan BitOasis e 1751 TL + yatırıp bir kez Kripto al sat yapınca size ve bana 120 TL veriyor, bende 60 TL iade ediyorum.
Tavsiyem : Yatırım yaptıktan sonra XRP ile çekim yapın.
Bankaya çekmek uzun sürebilir.
-Etklinlik linki : https://bitoasistr.com/tr/page/invit...delines-turkey
Refsiz Link: https://bitoasistr.com/
Refli Link: https://bitoasistr.com/tr/register?referralId=ZYEBAA8D
Arkadaşlar bahsi geçen borsa bir türk borsası. Şuan bir airdrop kampanyası var toplamda 200 liraya kadar ödül kazanabiliyoruz. Ben bu ödülden faydalanmak istiyorum ama borsanın kyc doğrulamasına güven duyamadım. Kimlikle beraber selfie istiyor. Kimlikli selfie de çok önemli yani. Bu konuda fikri olan var mı?
Arkadaşlar BitOasis TR daha önce biten referans kampanyasının aynısını ödülleri ve şartları düzenleyerek tekrar başlatmış. Şartlarımız:
1) KYC yapmak.
2) Yatırım yapmak.
Yatırım tutarına göre ödüller değişiyor.
200-750 arası yatırıma 40 TL ödül.
751-1500 arası yatirima 80 TL ödül.
1501 ve üzeri yatırıma 120 TL ödül veriyor.
3) Yatırdığımız tutar ile de bir defa alım işlemi yapıp paramızı başka bir borsa hesabımıza çekiyoruz. En düşük fee xrp de olduğu için xrp alımı yapıp çekim yapıyoruz.
Alım işlemi yapıldığı an ödülümüz hesabımıza tanımlanıyor.
Referansımdan kayıt olmanız karşılığı bana gelen referans ödülünün yarısını size xrp ve ibandan nakit olarak gönderiyorum. Yani; 40+20, 80+40, 120+60 şeklinde.
Ayrıca tüm işlemlerden sonra toplam fee ücreti olarak 10-14 lira gibi bir tutar kesiyor bunu da belirtmiş olayım.
Refli link: https://bitoasistr.com/tr/register?referralId=ZYEBAA8D
Refsiz link:
https://bitoasistr.com/tr/register
Referansımla kayıt olanlar bana telegramdan ulaşabilir
Akbank Referansla Kaydolana 125 TL
Akbankın bugün son günü ve ben kimseye yapamadım. Böyle bir yola başvurmak istedim. PM den ulaşana davet kodumu verebilirim. Bana chip para geldiği an kayıt olan kişiye 125 TL ibandan atılacaktır.
125 TL değerinde TRX de yollayabilirim. Böylesi benim için daha kolay olur.
Ankara günlük kiralık ev tavsiyesi
Arkadaşlar bu cuma ya da cumartesi günü Ankara'ya gitme düşüncem var ve bir gün kalmayı düşünüyorum. Daha önce hiç gitmedim. YHT garına yakın günlük kiralık ev tutan daha önce kalan olduysa tavsiye verebilir mi acaba?
Kripto para dünyasında son zamanlarda movetoearn projeleri ön planda arkadaşlar takip edenler biliyordur. Bu projelerden biri de sweatcoin. Bu uygulama sayesinde her gün 10.000 adım atarak 10 sweat kazanabiliyoruz. Bunun yanında 3 defa günlük ödüller de oluyor bunlarla birlikte günde 15-16 tane sweat kasabiliyoruz. Peki bu sweatler ile ne yapabiliyoruz? Uygulamanın mağaza bölümünde hem satın alma hem de açık artırma bölümleri var. Satın al kısmında belirli dönemlerde bazı ürünler ve hediye çekleri oluyor. 3-4 gün önce 40 dolarlık Amazon hediye kartı vardı mesela bunun yanında ürün olarak Jbl hoparlör ve Apple airtag vardı. Bunları belirli bir sweat karşılığında satın alabiliyoruz. Şuan da 40 dolarlık Google Play kodu var mesela bunun sweat fiyatı 800 sweat. Açık artırma elinde bol miktarda sweat bulunanlar için daha avantajlı. Açık artırma bölümüne 23 saat sonra Xbox Series ve 1000 dolarlık Amazon hediye kartı sunulacak. Belirli bir süre içerisinde en çok teklifi veren alır. Birkaç hafta önce PlayStation 5 sunulmuştu ve en çok teklifi 20.000 sweat ile veren PS5 i aldı. Ben bu kadar sweat kasamam bu kazandığım sweatleri nakite çeviremiyor muyum diyecek olursanız da bu yaz projenin kendi coini satışa sunulacak. 1 sweat 1 sweatcoin olarak dönüştürülecek ve cüzdanınızdan çekip satış yapabileceksiniz. Projenin bir çok işbirliği mevcut. Yakın zamanda Near Protokol ile işbirliği imzaladılar. Movetoearn hype'ından faydalanmak istiyorsanız siz de değerlendirin derim kenarda dursun. Yürüdükçe coin kazanıyoruz sonuçta :).
Tüm bu yazdıklarımın yanında bir de fenomen bölümü mevcut. Referansınız ile kayit ettikçe hem ekstra sweat kazanıyorsunuz hem de belli bir davet sayısına ulaştığınız da direkt nakit kuponu satın alabiliyorsunuz doğrudan banka kartınıza gönderiliyor. Minimum davet sayısı 90 kişiden başlıyor. 90 kişiye 25 dolar nakit çekebiliyorsunuz.
Eğer buraya kadar yazımı okuduysanız çok teşekkür ederim. Aşağıya bırakacağım linkten kayıt olursanız hem siz hem ben ekstra 5 sweat kazanmış oluruz ve siz de başkalarını davet ederek ekstra 5 sweat kazanabilirsiniz.
Check out this free app — It Pays to Walk 🚶 https://sweatco.in/i/erdemtopak
Aşağıya bir de referanssız link bırakıyorum. Referanssız linkten kayıt olursanız 0 sweat ile başlarsınız. Referanslı linkten ise 5 sweat ile başlamış olursunuz tercih sizin efenim.
Tekrardan teşekkürler.
Urbanears Plattan 2 BT kırmızı renk nasıldır?
Uzun zamandır urbanears kulak içi kulaklık kullanıyordum. Bu sefer hem kablonun yarattığı sıkıntılardan hem de değişiklik olması açısından urbanears plattan2 BT kulak üstü kulaklık aldım. Renkleri hakkında kararsızdım ama ilk gördüğüm anda kırmızı rengi çok dikkatimi çekmişti. Daha önce urbanears kransen modelini kullandım o da kırmızıydı. Dışarıda gördüğüm herkes koyu renk kulak üstü kullanıyor ne bileyim yani bir yandan da farklı olmak geldi içimden. Açıkçası isteyerek aldım kırmızı rengi. Kulaklık bugün elime ulaştı taktım denedim tasarımı duruşu kalitesi çok hoşuma gitti ama kulağa takınca yakışmadı gibi hissettim. Zaten genellikle koyu giyinen biriyim kafaya onu takınca direkt sırıtıyor. Kulaklılığı çok beğendim ama kırmızı almakla kötü mü yaptım iyi mi yaptım bilemedim. Moralim biraz bozuldu açıkçası. O yüzden buraya yazıp sizlerin de görüşünü almak istedim. Kulaklığa bakınca kırmızı çok tatlı çok güzel geliyor ama kafaya takınca biraz garip geliyor işte bilemedim.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 866
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.087 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 306 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar