Kamera Çentiği Ayarları hk
Selam arkadaşlar bende macbook pro m4 laptop var. Laptopın ekranında kamera çentiği gözükmüyor.
Youtube'da izlediğim videolarda m4'lerde kamera çentiği var, bunun bir ayarı mı var diye baktım ekran ayarlarına ama bulmadım.
Nette TopNotch diye bir uygulama buldum bunu kurdum fakat bu da fayda etmedi. Ben ekranı kamera çentikli kullanmak istiyorum.
Bendeki laptop ekran aşağıdaki resimdeki gibi.
Sorunun nedinini buldum;
Ben ilk kurulum yaparken direk yüksek çözünürlükte ayarlıyordum, çözünürlüğü 1920x1200 veya daha yüksek yapınca kamera çentiği otomatik olarak gizleniyor. Nedeni çözünürlükmüş.

Kamera Çentiği Ayarları hk
Selam arkadaşlar bende macbook pro m4 laptop var. Laptopın ekranında kamera çentiği gözükmüyor.
Youtube'da izlediğim videolarda m4'lerde kamera çentiği var, bunun bir ayarı mı var diye baktım ekran ayarlarına ama bulmadım.
Nette TopNotch diye bir uygulama buldum bunu kurdum fakat bu da fayda etmedi. Ben ekranı kamera çentikli kullanmak istiyorum.
Bendeki laptop ekran aşağıdaki resimdeki gibi.

Macbook'dan Android Tablete Görüntü Aktarma
Selam arkadaşlar, yeni bir macbook aldım ve yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Ben bu macbook'dan görüntüyü Android tabletime aktarabilir miyim? Kablo veya kablosuz fark etmez.
Tabletteki görüntüyü ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum, macbook ekranı ile aynı olmamalı!
İmei Repairli Telefon İle Yurda Giriş
Selam arkadaşlar.
Kullanmış olduğum telefon imei repairli ben bu telefon ile yurtdışına çıkıp geri giriş yapmak istediğimde cep telefondaki imei numarasını kontrol ediyorlar mı? Çünkü sorgulama ekranında başka bir model telefon adı yazacak bendeki telefon ise başka bunu kontrol ediyorlar mı?
Yurtdışına çıkarken 2 tane telefon olacak iş ve kendime ait telefon neden 2 telefon taşıyorsun ye soran oluyor mu?
Böyle bir deneyim yaşayan varmı??
Sürekli Bağlantı Kopma Sorunu
Selam arkadaşlar.
Süperonline bana Gpon + HG253s vermişti sürekli kopup durduğu için bende Xiaomi R4aAC gigabit Router aldım ve Openwrt kurup Router olarak kullanmaya başladım.
Lakin gene kopmalar devam ediyor. Router'ı resetleyince düzeliyor.
Aşağıya Network yapısı gösteren resim ekledim.
Aşağıda laptop PC olarak bağlanan PC hiç sorun yaşamıyor veya yok denecek kadar az sorun yaşıyor.
Wifi-A ağına bağlı olan laptop, cep tlf. TV lerde sorun yaşıyoruz. Mesala birinin cep telefonunda wifide ünlem işareti çıkıyor(internet yok!) ama diğer cihazlar bağlanıyor.
Veya laptoptan ben bağlanıyorum laptopda bağlantı gidiyor, o esnada cep tlf. bakıyorum telefonda wifide internet var.
Bende internet varken Wifi-B ağına cat-6 kablo ile bağlı acces point'te internet olmuyor, o esnada benim laptopda cep telf. internet oluyor. Xiaomi Router'ı resetleyince tüm cihazlara internet geliyor.
Dedim herhalde sorun SOL'un herkese bir ip vermediğinden kaynaklı. SOL'u aradım sabit ip satın aldım gene kopmalar var. Sorun neyden kaynaklı bir türlü çözemedim.
Networkdeki toplam cihaz sayısı: 7 cep telefonu, 3 tablet, 3 laptop, 2 tv.
Yardımı dokunacak tecrübesi olan arkadaşlardan yardım/tavsiye bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Evimde Gpon + Huawei HG253s router var, internetin sık sık kesilmesi nedeniyle bu 4a gigabit Router aldım lakin bir türlü süperonline'dan nete bağlanamadım. Gpon çıkışını Routerın Wan portuna bağladım.
PPPoe ayarlarından kullanıcı adını ve şifreyi girdim ( şifreyi elde ettim bi şekilde) Mac adresinide klonladım kablo ile bağlanınca sağ altta ethernet bağlantısı internet ibaresi beliriyor fakat internette hiç bir web sitesini açmıyor.
Süperonline fiber hizmeti alıpta İSP'nin verdiğinden başka marka evinde Router kullanan varmı acaba, hangi ayarlar ile başarabildi.
Benim asıl amacım bu 4a gigabit Openwrt kurup o şekilde nete bağlanmak. Daha önce openwrt kurup denedim yine başarısız oldum maalesef.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mobil Chrome altında Google aktif olması?
Photoshop hakkında
|

Son Giriş: 24 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.713
İkinci El Bölümü Mesajları: 135
Konularının görüntülenme sayısı: 19.761 (Bu ay: 456)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware