Fotoğraf görüntüleyici sürükle bırak sorunu
Win11 de 1 kaç gün önceye kadar fotoğraf görüntüleyeci ile açtığım resimleri sürükleyerek sahibinden gibi sitelere yükleme yapabiliyordum. Fakat şuan açık olan resimi sürüklemeye çalışırken hiç bir tepki vermiyor sanki tıklanmamış gibi. Teşekkürler
acer one 10 s1003 format sorunu
sorunsuz kullandığım bir pc idi format atmak istedim ilk başta custom bir iso yükledim memnun kalmayınca 8.1 yükledim şimdi win 10 lite yüklemeye çalışırken format usb ekranı açılıyor win 64x ve win 86x olarak iki seçenek cıkıyor x86 yı seçtikten sonra loading files diyerek bir ekran geliyor yükleme tamamlandığında ekran kapanıp açılıyor tekrar acer logosu geliyor logunun kenarında bir yükleme ikonu cıkıyor bir iki tık döndükten sonra pc tekrar kapanıyor sorunu çözemedim
Yükseltme sonrası harici ekran kartı sorunu
Lenovo z580 cihazım win10 yüklü şekilde hatasız çalışıyordu.
Daha sonra fan temizleyip hdd sini söküp yerine ssd takıp ram eklemesi yaptım. Win10 format attım şuan harici ekran kartını yüklerken bilgisayar kitleniyor ve öyle kalıyor. Win 10 yükledim olmadı win7 yükledim olmadı hdd yi tekrar taktım olmadı ramleri söktüm taktım olmadı. Harici ekran kartını biostan kapatınca bilgisayar sorunsuz açılıyor. Harici ekran kartını aktif edince windows yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Bir çok driver yüklemeyi denedim hepsinde driver yüklenirken pc kitleniyor ve 1 saat kadar sonra dayanamayıp tuşa basılı tutarak kapatıyorum.
Driver olarak nvidiadan eski sürüm denedim yeni sürüm denedim. Lenovonun sitesinden driver indirerek denedim. Win10 güncellemeden denedim. DriverBooster ile denedim hepsi aynı.
Yapabileceğim bir öneriniz varmı
TV ye uydu bağlama yardım
Bu TV ye nasıl uydu alıcı bağlaya bilirim
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 644 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun