TYT/AYT Konu Anlatımı için Kaynak
Merhaba arkadaşlar, kuzenim bu sene sınava girecek. Daha önce şöyle bir konu açmıştım "https://forum.donanimhaber.com/kaynak-onerisi--145947605#145947605" kaynak önerisine dair.
Gelen tavsiyeler genel olarak soru bankası tarzında. Konu eksiği olan dersler de var olduğu için fen derslerinden ve matematikten konu anlatımı olan kaynaklar da arıyorum. Konudan uzak kaldığım için yardımınıza ihtiyacım var.
Konu anlatımı olarak AYT/TYT Fen derslerinde Palme yayınlarının kitaplarını almayı düşünüyorum. 5-6 sene önce ben de sınava girdiğimde palme iyi yayınlardan birisiydi. Soru bankasında da gelen öneriler üzerine palme yayınları, palmeler bitince 3d yayınlarını almayı düşünüyoruz.
Bunun haricinde yine AYT/TYT Matematik dersinde bilgi sarmal konu anlatımlı soru bankası ve 345 soru bankasını düşünmekteyiz.
Ancak matematik ve geometri için konu anlatımı kaynağımız bulunmamakta. Ek olarak geometride öne çıkan konu anlatımlı soru bankası ya da direk soru bankası da yok.
Son kez önerilerinize ihtiyacım var, siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak önerisi
Bu sene sınava girecek kuzenim için kaynak önerisi aramaktayım. Örnek vermek gerekirse benim girdiğim senelerde matematik dersinden 9. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm dersleri içeren konu özetli soru bankaları vardı. Örneğin çarpanlara ayırma konusunda 1-2 sayfa kuralları*konuyu açıklıyor, daha sonra birkaç sayfa örnek soruları ve çözümleri gösteriyordu. Sonraki sayfalarda da yine çarpanlara yırma konusunda çeşitli zorluk derecelerinde sorular vardı. Sanıyorum fetöcü fem yayınlarının kitaplarındaydı bu durum.
Üzerinden 5-6 sene geçtiği için ben öneride bulunamadım kuzenime. Seviyesi çok kolay olmayan, orta derecede bu tarz kitap/kaynak öneriniz varsa lütfen yazın. Tüm dersler için bu tarz kitaplar lazım. Sanıyorum fizik kimya ve biyolojide palme yayınları var. Ben sınava girdiğimde kimyada ve fizikte en iyi kitaplar bunlarındı.
Teşekkür ediyorum şimdiden
2000-3000 TL bütçe evkur vb. yerlerden telefon
|
Vodafone Tarifeye Ek Telefon Önerisi
|
Hangi İSS ve neden
|
1600x1200 Maksimum Çözünürlük
|
iphone 7 plus / iphone 8 plus
|
Taahhüt İptal Bedeli
|
api-ms-win-crt-locale-l1-1-0.dll
|
windows keyi girme
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 116
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.758 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar