beyler merhaba,
başlık biraz clickbait şimdiden söyleyeyim ama nedeni var;
ağustos ortası işimden ayrıldım, babam vefat etmişti 15-20 gün sonrasına denk geliyor. gurbetteydi iş ve vefat ettiğinde yanında olamadığım için çok koymuştu bana üstüne patron efendi de 2 hafta sonrası "başın sağolsun beyefendi!" diye yanıma yanaşınca bastım kalayı "ben seni çekemem" diyince bende seni çekemem diyip çıkışımı elime aldım. 50 kişilik bir şantiye ekibinin başındaki 2 kişiden biriydim ve iş genelde benim üzerimden yürüyordu.
HALEN DE PİŞMAN DEĞİLİM. İDARE DE EDERİM.
bundan sonra biraz depresyon biraz kendimi rahatlatma çabaları ilk önce xbox ---> ps4 ---> monitör ---> psvr falan derken iyice evde kalıp hiç dışarı çıkmamaya başladım. üstüne amazon prime, netflix, disney+ falan iyice abarttım ama gerçekten evden hiç çıkasım yok. yaşam enerjimi kaybettim hatta intiharı bile düşündüm. anlayacağınız üzere çokta dindar birisi değilim. her zamanki gibi kendime dikkat etmemeye başladım. aydan aya sakal tıraşı haftada 1-2 kere duş alma falan idare ediyorum işte.
hayatımda çok büyük bir boşluk oluştu. dolduramıyorum. evli de değilim yaş 37. yeğenlerle falan zaman öldürüyorum yanlarında duruyorum. yeni bir iş arıyorum tabi ama piyasa şartlarında biraz bekletecek gibi. annem psikolojik destek alıyor bende alsam mı diye düşünüyorum. zaman geçirememeye başladım artık herşey sıktı.
benim gibi bir olayı tecrübe ederek bunu atlatan varsa tavsiyelere açığım.
foruma da yazmayalı bayaa olmuştu.