Forumdaşlar İstanbul’da veya yakın çevresinde yardıma ihtiyaç duyan bildiğiniz köy okulu var mıdır? Nüfus bakımından az ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir okul? Sosyal sorumluluk komitesi olarak zor durumda olan bir okula yardım etmek istiyoruz.Bildiğiniz okulları bekliyoruz.
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa - Makine Mühendisliği Teknolojileri Kulübü - Sosyal Sorumluluk Komitesi
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir Archer VR300 modem satın aldım. Sıkıntısız kullanıyordum bir gün elektrik kesintisi sonrası DSL'i sabitlememeye başladı dolayısıyla internete de bağlanamıyordum. Servise yolladım bir sıkıntı olmadığını çalıştığını söyleyip geri yolladılar.Servisten sonra yine sorunsuz kullandım. Bugün elektrik kesintisi sonrası yine aynı sorun baş gösterdi ve bağlanamıyorum. Farklı bir modemle bağlantı sağlayabiliyorum fakat VR300'de sağlayamıyorum. Bilgisi olan var mı? Tekrardan servise yollayacağım fakat yollamadan önce biraz da sizlere danışmak istedim yaşayan varsa daha önce böyle bir durumu. İyi forumlar
FIXNET VS GIBIRNET
Merhaba değerli DH kullanıcıları yaklaşık 4 ay kadar GıbırNET kullanıyordum. İlk geçtiğimde ip adresimin amerika gözükmesi pl-spike-stabil olmayan bir bağlantı nedeniyle tonla çile çektim. Yaklaşık 1.5 ay kadar düzgün giden internet son 1 ay içerisinde tekrardan rezile sarınca iyice değişme çanları çalmaya başlamıştı kafamda. En son olarak fiyatının 110 liradan 240 liraya çıkmasıyla birlikte FixNete geçiş yaptım. XDSL numaramı hızlı bir şekilde alıp 1.5 gün içerisinde biraz da GıbırNET MH'ı darlayarak geçişimi yaptım. Daha pek kullanmadım fakat tracert testleri yaptım. İleride konuyu güncel tutmaya ve hizmetin nasıl olduğunu sizlere sunmaya çalışacağım. Firmaya @PythonX adlı kullanıcının önerisiyle geçtim. Biraz kendimde araştırdım yurtiçi pingleri normal sağlayıcılara göre 5-6ms yüksek fakat yurtdışında daha düşük. GıbırNET ve FixNet'in tracert sonuçlarını ekler halinde paylaşıyorum.
100mbps VDSL2
Ek olarak bir farkı olur mu bilmiyorum fakat GıbırNET testleri TP-Link Archer VR300 modemde alınmış olup FixNet testleri TP-Link TDW-9970 modemde alınmıştır.
Denememi istediğiniz burada bulunmayan varsa deneyebilirim geçiş yapmayı düşünen arkadaşlar için.
Testler Adana/Yüreğirde VDSL2 ile alınmıştır.
Bu eklediğimi GıbırNette tracert almayı unutmuşum bir kaç tane daha böyle ip var FaceIT CSGO serverlarının tracert testi sadece bir ek kullanıyorum buraya dün bü serverda 90ms oynadım.
@ApRa- Hocamın uygulamasında daha anlaşılır bakabilmeniz için karşılaştırmasız testler
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün oldu Türknet'ten GıbırNet denen firmaya geçiş yaptım. Dün fark ettim ki GıbırNet ile iptv'ye bağlanamıyorum. İşin garip yanı her türlü testi yapıyorum ip adresim Türkiyede çıkıyor (1site hariç orası abd gösteriyor). IPTV sağlayan satıcıya ulaştım ve böyle bir durum olduğunu iptvyi kullanamadığımı bildirdim. Iptv satıcısı ise ip adresimin yurt dışında gözüktüğünü söyledi(abd kansas). başka bir kaç iptv satıcısından tester alıp denedim ve o satıcılarda abd'de gözüktüğümü söyledi. Ne gibi bir çözüm uygulamalıyım.
4-5 saattir konuşmalarım sonunda ip adresimde hala bir değişiklik yok.
IPTV sağlayıcım paketimi Avrupa paketine geçirdi ve çatır çatır yayın izleyebildim tabii bu sorunlar olurken GIBIRNET denen firma bana bir IPTV satıcısı önerdi kendisiyle iletişime geçtim bilin bakalım ne oldu onun sistemi de tutmadı ve bana GIBIRNET'te bir sorun olmadığını sorunun sürekli başka bir şeye attı. En sonunda cihazınızda sıkıntı var dedi. IPTV sağlayıcım avrupa paketini geçirdiğini ve yayın izleyebildiğimi söylediğim de ise cevap vermedi sonrasında da ufak bir tartışma ile konuşmayı kapadık. Velhasılkelam GIBIRNet ile geçirdiğim 2 gün benim için bir faciaydı ve özellikle IPTV kullanıyorsanız önermiyorum.
Screenshotta'da görebilceğiniz üzere legal bir firma bana illegal birşeyi önerdi.
Açıklamaa yapmaya pek uğraşmak istemedim daha neler var görseniz hak verirsiniz.
sayısal 65k ea 24k
Hacettepe Kimya Müh düşünüyorum ne diyorsunuz önerileriniz var mıdır? Adana’da kalmak istemediğimden Çukurova Hukuk istemiyorum.
başka önerilere de açığım.
Satılık Gut Knife | Marble Fade MW
|
|
[TAKAS] Stattrak Bayonet Orman DDPAT WW
|
AWP ASIIMOV BS TAKASLIK
|
Takas mac 10 fade
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 97
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 7.802 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları