Apple Arcade ortaklığı aramaktayız .
Şuanda 3 kişiyiz 2 kişi daha aramaktayız.
Kişi başı yıllık 100 liraya gelmekte.İlgilenenler yazabilir.
Merhaba arkadaşlar,malum son zamanlarda ekonomik olarak rahatsızlık var.Ve malum Ak parti kaybederse daha önce yöneten geçmişi olan partide ortada (Chp).
Soru 1 - Akpartiden önce 2001 de Asgari ücretle kaç ekmek alınıyordu şuan kaç ekmek alınıyor ?
Soru 2 - 2001 de asgari ücretle kaç litre benzin alınıyordu şuan kaç litre ?
Soru 3 - 2001 de asgari ücretle kaç kg et alınıyordu şimdi kaç kg ?
Memur maaşlarıylada kıyaslıyabilirsiniz.Hadi kolay gelsin.
Soruma soruyla karşılık vermezseniz sevinirim.
Türkiye'de orman yangılarıyla mücadele büyük bir titizlikle devam ediyor
Yangınların sekizinci gününde ekipler, ilk andan itibaren alevlere karşı koymak için hem havadan hem de karadan canla başla mücadele ediyor.
Alevleri kontrol altına alma çabaları kapsamında, helikopterler taşıdıkları suyla yangınların çoğunu kontrol altına alırken karadan TOMA'lar ile itfaiye araçları denizden de yangın söndürme gemileri bu mücadeleye dahil oldu.
Tüm bunlara rağmen başta sosyal medyada olmak üzere muhalif medya kuruluşlarında, devletin mücadelesini karalama kampanyaları başladı.
Bu kampanyalardan biri de Manavgat'ta yaşandı...
Video : Röportajında itfaiye yok diyen kadının yalanı ortaya çıktı
Bu provokasyonlar yüzünden millet size güvenmiyor GÜVENMEYECEKTE.
gigabyte gtx 1660 super Berbat Performans
Merhaba arkadaşlar.Pc me 3gb lık ekran kartından 1660 super 6gb lık bir ekran kartına geçirdim.
Herşeyi sorunsuz sıfırdan pcye formatlayarak kurdum.Sürücülerini herşeyini.Sürücü sorunsuz çalıştığı gözüküyor.
Ama pc garip bir yavaşlama yapıyor.Oyunlara girdiğimde sanki ekran kartı yokmuş gibi berbat seviyede.
650w psu m var .Pc başlarken fanları çalışıyor sorunsuz gözüküyor.3gb lık ekran kartım sorunsuz o oyunları oynatıyor.Sorun ne olabilir sizce ? 1080 p monitore hd kablasoyla bağladım.
Fifa 21 Offline Ortak Kullanım
Merhaba arkadaşlar.Fifa 2021 i sadece güncellemeleri alacak şekilde kariyer modunda oynacak birden çok kişiyle fm deki gibi bir ekip kurmak istiyorum.
Bu şekilde bir hesaba birden çok kişi offline olarak girip oynayabilecek.
Steam hesabı olacak ve ortak olarak girilecek.
Sadece güncellemeler için online olunacak güncellemeyi yapıp güncellemenin onaylanması için oyuna giriş yapılıp güncelleme onaylandıkdan sonra hemen offline olunup kariyer modunda oynanacak.
Kredi kartım yok öncülük yapıcak arkadaşda aranıyor güvenilir referansı olacak kişi.
|
|
|
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.540
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 23.649 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 920 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic